Žádost o unban - Pr3jLemon • Minicraft.cz

Pr3jLemon
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: Pr3jLemon
Od Pr3jLemon » přes 3 let

1. Důvod banu: Cheating

2. Datum a čas banu: 28.3.2022 cca 17:24

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): trvalý

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @xJankoo

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Lebo chcem hrať na servery, a žiadne cheaty nepoužívam.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne.

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Ghost client.

9. Důkazní materiál: Mám dôkazný material taký že všetky veci ktoré mi našli som nepoužival najmenej 2 mesiace.

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: ThePit BETA

xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

IGN: xJankoo
Od xJankoo » přes 3 let

Zdravím,

Ban byl za mě právem, protože jsem u tebe našel Ghost client který byl  instance což znamená, že byl zapnutý s Clientem zároveň. Potom jsem u tebe našel Autoclicker, ty jsi mi tvrdil, že si ho stahoval před  2 měsíci také před 2 měsíci že si ho používal.. Bylo tam psáno, že byl stažen 22.3.2022 což mi trochu nevychází. Všechny screeny jsem ti dodal na Discordu v pm.

+ ban je dočasný.

Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !

Pr3jLemon
Hráč

3 postů
0 reputace

No takže ja som doteraz nevedel čo to Ghost client znamená, pozrite si to konktretnejšie v logoch a uvidite že žiadny ghost client nepouživam, možno tá aplikacia paladins anticheat povazuje za ghost client aj Lunat Client s všetkými Cosmetikami, ktorý bol zapnuty a obzrel ste si ho takže tak. A v pouzivani autoclickera bolo že som ho používal 22.1.2022 (pošlem na DIS).

xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

Od xJankoo » přes 3 let

Ahoj,

vysvětlím ti to takhle, kdyby si ten AutoClicker používal 22.1.2022 tak ti to neukáže, že Autoclicker byl spouštěn, možná si ho nepoužíval v mc, protože nebyl instance v Lunaru    , ale byl spouštěn. Opravdu Ghost client nemá nic společného s Lunarem nebo cosmetic.. Jedná se o Inject client v tom případě si ten soubor musel otevřít při zapnutým Minecraftu, client se ti sám injectnul a ty mi tvrdíš že nevíš co to je a proto jsi měl 18-28 cps.

Společne s Adminem @MILENAJETETA jsem si vyzkoušel stahnut stejný Autoclicker, ale nezpouštěl jsem ho a nic mi to nenašlo.. takže si ho musel spouštět někdy v tomto čase. + jsem u tebe našel x-ray. Nevím jestli si myslíš, že se ti tady vyplatí ze mě dělat hlupáka, ale dobrá.

Můj názor je takový, že si myslíš že necheatuješ, ale našel jsem u tebe Ghost client, Autclicker, X-ray. Což mě přesvědčuje k jíné věci. Jak mi to vysvětlíš že jsem to u tebe našel ?

Edit: Cheaty jako X-ray, Autoclicker nemusím brát jako bys to používal třeba na našem serveru, ale ten Ghost Client je tam přesvědčivý že byl použit na našem serveru. Tvoje cps byly 18-28 jak jsem psal a nezlob se na mě, ale tohle není legit držet 30 minut. 

Pr3jLemon
Hráč

3 postů
0 reputace

Ahoj,

podľa mna X-Ray, Autoclicker nehrajú žiadnu rolu, pretože som ich používal pred najmenej 2 mesiacmi pre osobné dôvody. Ten Inject client je podľa mna aplikácia ktorá ti spustí Lunar so všetkými kosmetikami lunaru zadarmo (a vidím ju iba ja) takže to neni obyčajný lunar a podľa mňa si tá aplíkacia PaladinsAntiCheat myslí že vlastne lunar client so všetkými kosmetikami je vlastne inject client.

Každopadne prosim ťa stiahni si lunar client so všetkými kosmetikami ktorý najdeš na YouTube a vyskúšaj či to vlastne neindetifikuje ako Inject client. Lebo podľa mňa je to to. - tu je link: https://www.youtube.com/watch?v=Men60b6Z_yw&t=92s

xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

Od xJankoo » přes 3 let

Zdravím, 

koukal jsem na to video a prošel to, opravdu tam nic jako Ghost client není, nic méně to ani nenajdeš jen tak. Paladin takto nedetektuje Bypassy.

Omlouvám se že odepisuji až teď, ale mám dost věcí než jen Minicraft.

Unban zamítám

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 3 let
xJankoo said:

Zdravím, 

koukal jsem na to video a prošel to, opravdu tam nic jako Ghost client není, nic méně to ani nenajdeš jen tak. Paladin takto nedetektuje Bypassy.

Omlouvám se že odepisuji až teď, ale mám dost věcí než jen Minicraft.

Unban zamítám

Chcem sa len vyjadrit, ze Paladin je naozaj zly SS tool. Staci, ze napises ich stringy do chatu a detekuje to. Nedavno bol leak, mozete si to vyskusat. Vyuzivaju stringy a to naozaj nie je dobra forma detekovania.