IGN: lilia9
1. Důvod banu: X-ray #226218
2. Datum a čas banu: 22.12.2021
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný (1 měsíc)
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MatinoTekkit
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Jelikož jsem údajný ban dostala v roce 2021 a měla jsem ho mít na 1 měsíc, nechápu, proč je stále aktivní. Nebudu se tady hádat jestli jsem ho měla, nebo ne, ale přece jenom měsíc je měsíc. Za mě už trest měl dávno skončit, ale stále je aktivní a dokonce tam mám 30 dní, jako kdybych ho dostala nově. Nevím, jak je tohle možné, ale něco je v nepořádku.. Proto bych prosila o unban. /PS: Jestliže je chyba na mé straně, tak se omlouvám/
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne, jelikož ban měl dávno skončit
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: X-ray jako takový jsem v minulosti používala (samozřejmě jsem ho přestala používat), a tím, že jsem Sponzor a mám nějaké výhody, mohlo to vypadat podezřele. Mám svoji taktiku a bohužel mi už i pár helperů dalo za to ban (potom se vše vysvětlilo a dali mi unban).
9. Důkazní materiál: Kdybych nějaký měla, určitě bych ho sem dala.
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Survival
IGN: lilia9
Mohu prosím přesně vědět dobu banu? Mám za to, že jsem ho měla jen na 1 měsíc, což už uběhl. Jestliže to je na 3 měsíce tak to chápu a vše je v porádku, ale nemyslím, že to bylo na 3 měsíce.... Nechci, aby to vyznělo drze, takže to neberte vážně. A samozřejmě se předem omlouvám. Minicraft byl pro mne začátek a ještě bych si ho chtěla užít :)