Sťažnosť • Minicraft.cz



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » přes 2 let

Zdravím.

Chcem sa sťažovať na celý at. 

Hned na začiatok. Nieste schopný vyriešiť problémy čo najrýchlejšie. Vždy sa nájde u niekoho veta : Nemám čas, z osobných dôvodov, alebo sa učí na skúšky. Mali ste vedieť, že ked už budete v tom at budete musieť obetovať svoj drahocenný čas aj  do minecraftu. @saffers Vy ste si mysleli že ked založíte minecraft server že to bude prechádzka ružovou záhradou? Mali ste vedieť že budete musieť vložiť svoj čas do servera. My prispievame na tento server tým že si kupujeme hodnosti ako sú VIP, SP A  najdrahšiu hodnosť SP++. Dokonca na lucky kľúče koré su sa survivale. Boss a netherite kľúče na minihre pvp. Kupovať si farebný prefix na 30 dní.  A nakoniec kupovaním coins. A vy nieste schopný nam za to zabezbepčiť dobrý pôžitok z hry.  Neustále nahlasujem chyby. A vám trvá vyriešiť jeden problém dlhšie ako 1 týždeň, len pre to že vy ste lenivé hovná. Nieste schopnú obetovať aspoň tých 5h aby sa za jeden deň vyriešil problém.  Dokonca sa mi dnes stalo, že som dal /dotaz..... A uplne nikto na to nereagoval. Viem že Matino bol na kitpvp prišiel som tam označil som ho v chate ale nereagoval. Prišiel som na survival a uvidel som MR_Bobra ako si poskakuje z hráčom na survival spawne. Bol tam aktívny aj mederátor iHqteKonnik_. Od Bobra som dostal ignor ale nakoniec sa mi ozval konnik.Ale to bolo zbytočné kedže je problém vyriešiť presun vyššej časti coins.  

A nakoniec mňa to veľmi zaujíma, ako je možné že dobrý aktívny členovia odišli a ty lenivý ostali. 

+Tý nový zk.moderátori su na nič a nemali by sa dostať ani do at, teda česť výnimkám. Niektorý sa len prišli pochváliť že su moderátori. Prišli porozdávať lore, podpis hlavy. Absolútne sa tam nehodia. 

Neviem možno som to prehnal :D. 

S pozdravom samochalupka. 








DodiseK
Sponzor++

19 postů
12 reputace

IGN: DodiseK
Od DodiseK » přes 2 let

Zdar, víš, zkus někdy zažít to, co je mimo kostičky. Je to jen hra, byť si do ni platíš doplňky a "výhody", to však ale neznamená, že tu budeme od rána do večera. Spoustu z nás chodí do školy/práce a nemá prostě čas na čtverečky. To, že ti někteří členové neodpovídají neznamená hned, že tě ignorujou nebo na to kašlou, nýbrž již něco řeší. Každopádně si nemyslím, že převod coins je nějaký závažný problém, aby se kvůli tomu musela zakládat vlákna o tzv. "lenivosti" či "neschopnosti" AT, jak zde naznačuješ.
Toť asi vše za mě, příště zkus jen popřemýšlet nad určitými věcmi, než začneš, s prominutím, plakat přes písmenka.

S přáním hezkého dne,
DodiseK






@𝓫𝓾𝓵𝓸𝓷𝓭𝓻𝓪



ChocolateLPCP
E.Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 2 let

Zdravím, prosímtě vysvětli mi jak si představuješ střední školy + v některých případech vysokou s prací a osobním životem dohromady :D trochu si vem že nejsme roboti a že být v mini AT je taky náš volný čas, někteří to dělají rádi ale hold nemají tolik času, stane sa, zrovna když tu zmiňuješ saffa který toho má v osobním životě fakt hodně tak sám většinou řeší mini 24/7, sice se to nezdá (+ vůbec nevidíš za oponu co se děje během dne) ale z větší části do toho dává fakt hodně, maily tedy většinou řeší mezi 18 a 3 ráno ale i závažnější chyby je schopný dosti rychle vyřešit během dne. Okolo ostatních to je jedno a to samé, zas a znovu vůbec nevidíš co se děje za oponou a tak třeba nevíš že se Matino mohl zeptat aby mu ten dotaz nechali když o tom ví více a mohl v ten moment řešit něco závažnějšího. Pokud si myslíš že někteří členi nedělají svou práci vklidu je můžeš nahlásit saffovi do mailu a on to prořeší.

U ZK. AT nevím kde bereš že jsou nanic, zatím vím že dělají co má a řeší věci jak nejlépe mohou ale tak pokud myslíš že si přišli jen pro rank znovu je můžeš nahlásit saffovi.

Pro mě to je vše, více se k tomuto vyjadřovat nebudu.








samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » přes 2 let

Zdravím.

Chcem sa takto verejno ospravedlniť. Boli to moje nervy. Rozhodne vyplakať som sa nechcel. 

+Uzavrieť a zmazať tento príspevok.

// Na žádost zamykám a přesouvám do koše. -Konik

 

// Pár členů se chtělo ještě vyjádřit, tak jim nechám prostor. - Konik








TomGreeCZE
Hráč

5 postů
11 reputace

IGN: TomGreeCZE
Od TomGreeCZE » přes 2 let

Dobrý večer,

Podle tebe neděláme svou práci na plno ale když někoho nahlašuješ 2x za sebou a když vidím že hráč nic nemá.Potom odešleš report znovu. Ale taky máme práci,školu a nejsme jenom pořád u toho pc a taky řešíme víc problému na serveru ne jenom jeden.A rozhodně nebudu dávat nějakému hráči bezdůvodně ban trest dávám jedině když jsem na 100% jistej že něco má na serveru jsem každý den pomáhám hráčům,řeším dotazy atd jako někdo řekne že práce v AT je jednoduchá. A když někdo pošle nahlášení tak se to snažím hned vyřešit i když to třeba nějakou chvilku trvá ale nic není hned taky to chce svůj čas než se něco na serveru vyřeší, já se do týmu nehlásil kvůli ranku a nebo že je to hodnost moderator, do týmu jsem se hlásil kvůli tomu abych pomohl na serveru.

S pozdravem TomGreeCZE

 








Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 2 let

Zamykám vlákno, není další smysl ho mýti otevřené.

Bia






Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.