Stížnost na hráče Sonicka_cz • Minicraft.cz



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » přes 2 let

Zdravím, poslední dobou se hráčka Sonicka_cz začala arogantně chovat jak ke mě, tak ke všem ostatním (kromě členů a-t či hráčů s vyšší hodnotostí). Poslední dobou na mě posílá svoje kamarády, kteří mi nadávají atp. např. hráči Borec_13, xXMIKROVLNKAXx, Sarka_cz. Screenshoty jsem bohužel zapomněla udělat, ale chci to okamžitě řešit po dobrém. Pokud to tak nepůjde, tak to udělám klidně i po zlém, ale chci aby se začala chovat jak ostatní hráči a ne jako ''Královna'' co má sponzora a myslí si, že může mít všechno na co si vzpomene. 

PS: Odmítá si na mě dát ignore








VencaSemCZ
Sponzor++

34 postů
38 reputace

IGN: VencaSemCZ
Od VencaSemCZ » přes 2 let

Pokud si ona na tebe odmítá dát ignore, tak proč si jej na ni nedáš ty? Třeba by tě tak už neotravovala. Nebudu sám, co by souhlasil, že vaše hádky jsou o ničem.






- Venca



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 2 let
Zdravím, ale my nie sme žiadne nápravnovýchovné zariadenie. Buď si istá, že toto správanie evidujem, takisto ako tvoje. Reaguješ rovnako na ňu, ako to tu popisuješ, ale očividne si budem musieť prezrieť logy. Navyše, jednoduchý ignore vyrieši celkom hladko celú situáciu.





E-mail: polakjack@minicraft.cz



iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 2 let

Ahoj,

Arogantní, nenávistné nebo nevhodné chování je dost často i z tvé strany, v tom si nemáte co vyčítat. Navíc ne všichni hráči, kterým ty nesedneš jsou automaticky kamarádi Soničky, ale pokud to tak u tebe je, nebudu ti to vyvracet. A jestli to chceš řešit po dobrém, proč si na ní jednoduše nedáš ignore? Pak její zprávy neuvidíš a můžeš je jednoduše přehlížet. Ty tvé výhružky že jí zabiješ, nebo že by jí nebyla škoda když by umřela určitě taky nejsou na místě. Můžeš být ráda že jsem měl dobrou náladu a trest byl takový jaký byl, příště tomu tak být nemusí... Ono ne nadarmo se říká Moudřejší ustoupí, což se tady zatím nestalo.

Navíc, jak je možné že u ní ignore máš, ale pokaždé co jste obě na serveru vypukne nesmyslná hádka? Možná by to chtělo jen udělat ten hlavní krok pro vyřešení, a to jí začít ignorovat a nevšímat si jí.

Tímto tě nechci nijak urazit, spíš by to mělo být pro tebe k zamyšlení jestli chceš být ta moudřejší co ustoupí, nebo se donekonečna hádat (což vám taky mimochodem neprojde). Víc k tomu asi nemám co dodat, když si na něco případě vzpomenu, připíšu to sem.

S pozdravem, iHqteKonikk_.






DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz


 

 

 
 

 

 



Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 2 let
Zdravím, píšu z telefonu, takže to bude jeden velký odstavec. Takže.. jak už tu bylo psáno tak IGNORE by vyřešilo celou situaci a né jednou Vám to oboum bylo říkáno, né jednou jste neuposlechly ani jedna i když ty ses aspoň tvářila a tvrdila, že ano. Odmítám jakoukoliv výmluvu, prostě máš jí mít v ignoru a konec. Sonicka není miláček a podle toho vypadá i její banlist, ale u tebe jsem doufala v malinko víc inteligence. Né jen, že i když tam není sonicka zbytečně jsi toxická a naštvaná v chatu, hrozně se divíš, že za svou vulgaritu dostáváš warny a muty, ale vybijis si svůj vztek na všech ostatních. Asi by ses měla naučit ovládat, protože tyhle pubertální stavy ti nikdo už dlouho nebude trpět. Doufám, že si pochopila co jsem ti tady chtěla říct i jako tvoje kamarádka. - Bia





Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » přes 2 let

Jak jsem psala, v ignore jí mám, ale ona mě ne, dokonce mi i vynadala když jsem jí to nabídla, takže bych byla ráda, kdyby jí to někdo napsal, aby si na mě dala ignore, protože před hráčem Zuyone hádky ani jedna (teda alespoň já) vyvolávat nechceme. Takže nevím, kde je furt problém + musím se přiznat když vynadá Zuyone s prominutím do malýho kida, tak se fakt dokážu tak nasrat, zrušit jí ignore a vynadat jí. 








PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 2 let

Ako som písal vyššie, nikto z nás jej písať nebude, aby si dala na teba ignore. Máš ruky aj klávesnicu, môžeš jej to napísať sama, keďže oná nemá na tebe ignore, tak to určite uvidí. Opakujem, to, že sa nevieš ovládať a zniesť aj iný názor je tvoj a len tvoj problém, my s tým znova nič spraviť nevieme. Len ťa upozorňujem, že ak uvidím podobné hádky, či už z tvojej alebo jej strany, príde väčší trest, ako obyčajné mute. Vynalož s tým ako uznáš za vhodné, ale sa potom nesťažuj, že si nebola varovaná. 

Náhlásenie ako také zamietam, bolo to včera vyriešené na serveri. Zamykám.

S pozdravom, PJ






E-mail: polakjack@minicraft.cz