Žádost o unban - Hayiku • Minicraft.cz

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 3 let

1. Důvod banu:Afk u farem

2. Datum a čas banu:20.1. 12:41

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:litteraly jsem stal na jednom místě asi 30 minut...

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):Ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:neporušil jsem žádné pravidlo, včera jsem řešil unban s Tobisem a i když jsem jasně prokázal , že jsem u farem pouze nestál stejně mi dal ignore a ban jsem musel čekat, další ban tolerovat nehodlám. Vyndal jsem z beden zlato a iron, ty jsem si dal přepalovat, a po 20-40 minutách afk (čas který je v toleranci pravidla) dostanu opět ban? Já chápu, že se ti asi nelíbilo, že jsem se včerá hádal s Tobisem, ale toto už je vyloženě šikana od AT.

9. Důkazní materiál:Příkaz na to, jak dlouho jsem stál idk jak se to jmenuje

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:SB

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let

Zdravím, porušil si to isté pravidlo, za čo si včera dostal ban. Nejdem riešiť Tobisovu žiadosť o unban, akurát by som to chcel nejak upraviť na pravú mieru. Ty si nič nedokázal, podľa tobisovho screenu si v logu stál cez 1,5 hodiny pri tých farmách. Tu posielam screen, https://ctrlv.link/lOie, kde je jasne vidieť, že si v 11:15 položil niečo do chestky, čo bol teda posledný moment, čo sa považuje, že si "hral" na serveri. Skontrolovať som ťa prišiel niečo po hodine, a áno, žiadna zmena odvtedy sa neudiala. Myslím si, že vážne nebudeme diskutovať význam toho pravidla, keby chceš použiť argument, že si sa pohol alebo niečo napísal do chatu. To pravidlo je myslené tak, aj to sám dobre vieš, len si to sebe prispôsobuješ, že je zakázané afkovať pri automatických farmách za účelom zisku. Vážne sa napísanie správy do chatu alebo preskákanie niekoľkých blokov nepovažuje, že neafkuješ. Skyblock je herný server, kde sa má hrať a nie zneužívať "afk" farmy, aby si neustále zarábal. A na záver chcem len pripomenúť, že to nie je prvýkrát, čo ťa vidím toto robiť. Zatiaľ som ťa však portoval na spawn, keď prichádzali nahlásenia, alebo si dostal kick, ale nejak závažne som to neriešil. Myslím, že tá doba, kedy som to takto riešil asi skončila, pretože je očividné, že žiadna náprava ani poučenie sa nedostavilo. Nepáči sa mi tvoj prístup k tomuto a mal by si to zmeniť, aby si sa vyhol v budúcnosti nejakým problémom. 

Teda žiadosť o unban zamietam, zároveň toto je moje posledné slovo k žiadosti, nechám ti to otvorené, ale nemyslím, že to niečo zmení. Rozhodne sa tu s tebou nebudem hádať o tom, ako si nič neporušil a ako si jednal vrámci pravidiel. Túto pesničku sme už počuli.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 3 let

aight tak ja se první dozvím, že nemám psát do chatu, ale že se mám hýbat a následně je i toto špatně ?

nevím co k tomu dále říct stejně si už rozhodnutý a s tvojí arogancí se přít nemá smysl. včera jsem jasně psal nečo vy smyslu, taže psát do chatu mi nepomůže, ale pohnout se o jeden block ano?. tato věta mi vyvrácená nebyl, tak jsem očekával, že když se budu držet toho co mi napsal Tobis ( což je dle mého blbost) už ban nedostanu. A ejhle mám zase ban... vážně se nad sebou v AT zamyslete a zamyslete se nad svým arogantním chováním vůči dlouhodobým hráčům. Chápu, že jsem vám nesedl, já vás v oblibě také nemám, ale přece jen není nutné, abychom jsme si házeli klacky pod nohy a slovíčkařili nad tím zda je ban oprávěný nebo ne. na serveru jsem se jednou za čas pohl a vždy to bylo po méně než jedné hodině, tak v čem je problém ? Výslovně žádné pravidlo neporušuji. Dokud pravidlo nebude změněno a nebude tam přidáno (pohnutí o pár blocků nebo psaní do chatu apod. se nepočítá jako neafkování), tak je ban neoprávěný a to jak ten dnešní tak ten včerejší. Stejně unban nedostanu tak jen pro dobrý pocit to jsem dám :).

přeji hezký den 

DarkPancake

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 3 let
PolakJack said:

Zdravím, porušil si to isté pravidlo, za čo si včera dostal ban. Nejdem riešiť Tobisovu žiadosť o unban, akurát by som to chcel nejak upraviť na pravú mieru. Ty si nič nedokázal, podľa tobisovho screenu si v logu stál cez 1,5 hodiny pri tých farmách. Tu posielam screen, https://ctrlv.link/lOie, kde je jasne vidieť, že si v 11:15 položil niečo do chestky, čo bol teda posledný moment, čo sa považuje, že si "hral" na serveri. Skontrolovať som ťa prišiel niečo po hodine, a áno, žiadna zmena odvtedy sa neudiala. Myslím si, že vážne nebudeme diskutovať význam toho pravidla, keby chceš použiť argument, že si sa pohol alebo niečo napísal do chatu. To pravidlo je myslené tak, aj to sám dobre vieš, len si to sebe prispôsobuješ, že je zakázané afkovať pri automatických farmách za účelom zisku. Vážne sa napísanie správy do chatu alebo preskákanie niekoľkých blokov nepovažuje, že neafkuješ. Skyblock je herný server, kde sa má hrať a nie zneužívať "afk" farmy, aby si neustále zarábal. A na záver chcem len pripomenúť, že to nie je prvýkrát, čo ťa vidím toto robiť. Zatiaľ som ťa však portoval na spawn, keď prichádzali nahlásenia, alebo si dostal kick, ale nejak závažne som to neriešil. Myslím, že tá doba, kedy som to takto riešil asi skončila, pretože je očividné, že žiadna náprava ani poučenie sa nedostavilo. Nepáči sa mi tvoj prístup k tomuto a mal by si to zmeniť, aby si sa vyhol v budúcnosti nejakým problémom. 

Teda žiadosť o unban zamietam, zároveň toto je moje posledné slovo k žiadosti, nechám ti to otvorené, ale nemyslím, že to niečo zmení. Rozhodne sa tu s tebou nebudem hádať o tom, ako si nič neporušil a ako si jednal vrámci pravidiel. Túto pesničku sme už počuli.

AFK - Away from Keyboard tzn. ze ked pise do chatu, tak AFK nie je. Ked ides si k oknu poskrabat zadok, to uz je AFK. Slovickujete sa tu zbytocne, podla Ziadosti o UB je pravidlo zle napisane, hrac tym padom nic neporusil a nechapem co sa tu vobec riesi. 

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 3 let

Zdravím,

tady se bohužel neřeší AFK, páč na to žádné pravidlo v sekci 3. není. Je tam ale pravidlo že nemůžeš stát u automatické farmy déle jak hodinu. Tím pádem to že psal do chatu nikoho nezajímá, ani nemusel být afk, a porušil by to pravidlo. To že se občas pohl to je opravdu slovíčkaření, to si myslím že by sis mohl uvědomit, že takhle to pravidlo neobejdeš, taky bych neřešil jestli ses pohl o pár bloků nebo ne.

Tím pádem, BAN je podle pravidel serveru oprávněný.

Ail

email > ailexxxcz@seznam.cz

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let
imperturbable said:
PolakJack said:

AFK - Away from Keyboard tzn. ze ked pise do chatu, tak AFK nie je. Ked ides si k oknu poskrabat zadok, to uz je AFK. Slovickujete sa tu zbytocne, podla Ziadosti o UB je pravidlo zle napisane, hrac tym padom nic neporusil a nechapem co sa tu vobec riesi. 

Ty to ani nemusíš chápať, pretože ty nechápeš nič, čo sa ti nepáči. Neporušuj pravidlá fóra.

Zamykám.

E-mail: polakjack@minicraft.cz