IGN: xJankoo
Zdravím,
Už tu jednou byl tento návrh od @ImB0t, protože návrh se nějak nevyvinul tak to podávám já. Byl návrh aby měl nastaveno "pomocník" níčit a pokládat bloky, protože jsem si všiml, že mnoha nových hráču se neumí orientovat a nastavit věci v ob settings. Proto podávám další návrh aby se nastavilo níčení a stavění když někomu dáme práva /ob team coop (nick).
Prosím o zpětnou vazbu @MILENAJETETA @Saffers
Janko
Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !
IGN: xJankoo
Zdravím,
Nejspíše ne nebo asi chyba, protože dnes přišel na Oneblock si zahrát @Mr_b0b3r a musel jsem mu to vysvětlovat a nastavovat. (nový oneblock setnul).
Oprava: Omlouvám se, teď jsem zjistil, že Oneblock restartoval, ale to by mělo být také nastavené pokud se nepletu, protože by se to mělo brát jako nová Oneblock. @Saffers
Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !
IGN: ImB0T
saffers said:Zdravím,
ostrovy vytvořené po 18.12.2021 již takto nastavené vlajky mají u člena týmu, viz. toto vlákno.
Ahoj, trocha upravím, ja som do návrhu dával pridať základné permissie na /ob team trust - teda člena teamu. xJankoo navrhuje pridať základné permissie u pomocníka, /ob team coop. Neviem presne, ako si to pridával, no len som to chcel upresniť. Môžem potvrdiť, že pri ob team trust tieto zmeny sú.
bot
IGN: saffers