Oneblock settings • Minicraft.cz

xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

IGN: xJankoo
Od xJankoo » přes 3 let

Zdravím,

Už tu jednou byl tento návrh od @ImB0t, protože návrh se nějak nevyvinul tak to podávám já. Byl návrh aby měl nastaveno "pomocník" níčit a pokládat bloky, protože jsem si všiml, že mnoha nových hráču se neumí orientovat a nastavit věci v ob settings. Proto podávám další návrh aby se nastavilo níčení a stavění když někomu dáme práva /ob team coop (nick).

Prosím o zpětnou vazbu @MILENAJETETA @Saffers

Janko

Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

ostrovy vytvořené po 18.12.2021 již takto nastavené vlajky mají u člena týmu, viz. toto vlákno.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

IGN: xJankoo
Od xJankoo » přes 3 let

Zdravím,

Nejspíše ne nebo asi chyba, protože dnes přišel na Oneblock si zahrát @Mr_b0b3r a musel jsem mu to vysvětlovat a nastavovat. (nový oneblock setnul).

Oprava: Omlouvám se, teď jsem zjistil, že Oneblock restartoval, ale to by mělo být také nastavené pokud se nepletu, protože by se to mělo brát jako nová Oneblock. @Saffers

Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
saffers said:

Zdravím,

ostrovy vytvořené po 18.12.2021 již takto nastavené vlajky mají u člena týmu, viz. toto vlákno.

Ahoj, trocha upravím, ja som do návrhu dával pridať základné permissie na /ob team trust - teda člena teamu. xJankoo navrhuje pridať základné permissie u pomocníka, /ob team coop. Neviem presne, ako si to pridával, no len som to chcel upresniť. Môžem potvrdiť, že pri ob team trust tieto zmeny sú.

bot 

saffers
Majitel

5699 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Toho jsem si na první pohled nevšiml. Výchozí vlajky jsem tedy upravil tak, aby i hráč s nejnižším postem (pomocník) mohl na ostrově provádět základní interakce (kromě například pohybu s dragon egg apod.).

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva