IGN: samochalupka
1) úplne odstrániť no pvp zonu,je strašné ako to vedia zneužívať. Neustále a opakujúco.
2) Odpojenie z boja by sa malo trestať lepšie, očividne nezaberá že dostanu len 30m ban na minihre. Podlľa mňa by sa tie tresty mali sprísniť o ďalších 30m. Keď niekoho zabijem týpek si skočí do areny a odpojí. Nič žiaden ban.
Sice neviem kto tu arenu mal na starosti, mohol by aj on k tomu niečo napísať.
Z mojej strany je to všetko. Prosím vyjadrenie len zo strany Admin Teamu.
IGN: testrgames
Zdravím,
1) NoPVP zoná zůstat musí, odstraňovat jí tedy nepřipadá v úvahu. Pokud tě napadá jak jí vylepšit tak, aby se dala zeneužít co nejméně tak se rozepiš.
2) Automatické tresty jsou na kratší dobu nastaveny schválně. Vždy máš možnost hráče nahlásit přes report systém, kde už mu člen AT může dát vyšší trest na základě BP a jeho historie trestů.
S pozdravem TestrGames
E-mail: testrgames@minicraft.cz
Discord: lisak_
@testrgames Napadlo ma čo tak zobrať barieru a tu cestu do no pvp zóny zúšiť. Na šírku by ostal jeden blok a na výšku by to bolo 2 bloky samozrejme aby prešiel. Tak aby hráč mal problém sa dostať do no pvp zóny. Neviem či je do dobrý nápad alebo úplná hlúposť :D.
IGN: MILENAJETETA
Zdravím,
No pvp zóna na odpojenie z arény a boja ide kompletne zrušiť (odstrániť nemôžeme spawnpoint nopvp zónu), ale k tomuto niečomu sa minimálne ja nedostanem najbližšie, než za pár týždňov.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
@MILENAJETA @testrgmes. A čo keby ste to urobili na štýl ako je to na skypvp? Nebolo by to lepšie? Ukrili by sa niekde 2 ceduľky do no pvp zony, musel by čakať 1 sek, nemohol by byť v boji. Možno by to bolo oveľa lepšie ako ten malý ostrovček.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Ako som ti už písal. PVP i ostatné časti serveru by som rád spravil tak, ako som robil ten spôsob odpájania na Skypvp, ale aktuálne mi to nedostatok času neumožňuje sa na to vrhnúť.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz