Fc • Minicraft.cz



Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 2 let

Zdravím,

jsem pro udělání klidně i celého nového barevného schématu. Pokud by se něco takového dělalo, doporučoval bych nepoužívat třeba takovou FIALOVOU, která není dle mého vůbec vidět a člověk se musí podívat na nebe, aby něco občas dokázal vůbec přečíst.

Ohledně marry pro 3 a více lidí. Dost pochybuji, že to je plugin výroby Minicraftu, takže do něj nemáme úplně právo zasahovat. Předpokládám, že data o marry zároveň musí být uložena někdě v databázi, která by se při této úpravě nespíše musela přepracovat. Ale jak říkám, pochybuji, že to je plugin od nás. Ostatní členi AT mohou opravit případně doplnit.

 

S pozdravem,

~653






⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

 



Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 2 let

Nojo, klasickej AdminTeam. Rejpnout si a pak čumět na reákci lidí jak péro z gauče, potom se urazit a dělat z toho velký haló. Klasička

Jestli vám přijde normální vytahovat tyhle osobní záležitosti na hráče (viz. Keks a jeho mcpřítelkyně) tak si rovnou skočte, potom se divte, že hráči reágují na AdminTeam negativně. Proto jsem pokaždému hráči říkala co si myslim, pak to totiž takhle vyleze na povrch a není na to hezkoučkej pohled.

Ohledně Téma :

S marry ve třech nesouhlasím, blbost.

Srdíčka a takové ty kravinky si klidně přidejte, ani nevím že se zrušily. Vzhledem k tomu že na fc se do měsíce objeví max 15 lidí, tak je zbytečný přidávat nějaký větší úpravy, z důvodu toho, že by se to vůbec nevyužilo.

 

PODOTÝKÁM ŽE SE S KEKSEM NEBAVÍM ALE TOHLE BYLO MOC

NA REÁKCE ODPOVÍDAT NEBUDU, TAK SE ANI NEOPTĚŽUJTE NA TO ODEPISOVAT.






Šulínek.