IGN: ActiveNewbie
1. Důvod banu: "Drzba nagivovanych dupe itemov"
2. Datum a čas banu: 24-11-2020 v 21:22
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): trvalý IP
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MILENAJETETA
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Chcel by som na server znova zavítať a tiež by som ocenil keby ste mi vrátili resku na survivali (MentalAsylum)
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):
8. Odůvodnění oprávněnosti banu:
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Celkom zaujímavé, že skúšaš o rok neskôr žiadosť o unban. Dôkazy ti sem potom keď tak hodím, keď sa dostanem na PC.
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ActiveNewbie
Ahoj,
Ahoj,
Tak teda začneme postupne. Teraz budem písať len o reske MentalAsylum, ktorú si kedysi vlastnil a chceš ju naspäť s unbanom, kde žiadaš o dôkazy.
Príklad č.1
V tomto jedinom chápem tvoju námietku, ak sa jednalo o shop, kde to nemuselo byť v danom čase opravené a nestackovateľné itemy šli kupovať.
Príklad č.2
Toto som si len záhadne všimol. Na surve je možné získať 8 úplne zhodných tridentov, ale už ťažšie je získať 5 úplne zhodných tridentov s rovnakou durabilitou na každom 141 / 250.
Príklad č.3
Toto je tiež menšia zaujímavosť. 6 shulkerov pri sebe, kde sa síce nejedná o žiadne extra veci, no zaujalo ma úplne zhodné usporiadanie itemov v každom z tých shulkerov. 4x modrý shulker a 2x zelený shulker plný totemov (nepíšem tu o ďalších shulkeroch, ktoré máš taktiež plné totemov - tam sa jedná o silno modrý shulker).
Príklad č.4
Tiež menšia zaujímavosť, kde sa nemusí jednať o nič prevratné, no je to čudné. Na čo by si niekto dával prácu s tým, aby boli tie bloky zhodné v počte i zoradení? 2x čierny shulker s rovnakým názvom pri sebe.
Príklad č.5
Ďalšie zhodné itemy, ktoré vyzerá, že sú špeciálne + na tridente zhodná durabilita 143 / 250 - akurát názov shulkerov je iný. Niekomu možno príde, že sa jedná o 1 a tú istú fotku, no jeden shulker sa nachádza hore pri ostatných shulkeroch a druhý je v hopperi dole skrytý (pre vytvorenie fotiek s názvami itemov som si ho musel vytiahnúť zo z hoppra.)
- Prvý shulker hore, kde sa nachádzajú itemy v zozname:
- Druhý shulker v hopperi, kde sa akousi náhodou nachádzajú úplne zhodné itemy.
Príklad č.6
Kit pre Griefera. Tento kit som odoberal i u dupe hráčov, ktorí majú teraz niektorí aktívne bany ako napríklad Obchodnik003, ItsKeldan, TheAnonymoused09, lewy342, matminster, SpecterTV, TheKikwii, medicko, X9P a iní. Všetci ste mali totožné zoradenie itemov aj v ich počte. Ako je to možné? Len u teba tu vidím 7x oranžový shulker box s názvom Kit pre Griefera, kde nedokážem nájsť žiaden rozdiel.
Príklad č.7
Shulker boxy s vajíčkami. Ostal som prekvapený, že u teba v tejto reske MentalAsylum som našiel len minimum tohto. Žiaľ, keby tu už nehrám a rieši to nejaký nový člen, ktorý nevie, že takýchto shulkerov po survivali kolujú desiatky, možno stovky, tak ti možno hodí unban, ale vzhľadom, že ja som vás TOP hráčov zo servera vybanoval kvôli tomuto, tak viem, že takéto niečo už bolo dávno zhabané a legit to nie je. Tu ti prikladám 2x fotku dvoch shulkerov, kde je zhoda akosi nepatrne podobná. Žiaľ, nejedná sa o ten istý shulker box.
Príklad č.8
Len také zaujímavosti, ktoré sa nachádzajú v reske MentalAsylum.
Dodatok
Spawnol som si teraz nejakú random dupe miestnosť zo zálohy a tam je krásne vidieť v tom ostatku nadupovaných itemov i ten Kit pre Griefera.
Aj TheAnoNYMoused09 skúšal pred rokom žiadosť o unban a hral sa, že absolútne o ničom nevie. Obchodnik003 to aspoň ako tak priznal a tomu boli len vyresetované štatistiky na Survivale a o týždeň hral znovu. U iných to žiaľ ani neskúšali, nakoľko vedia, že unban by nedostali.
Milenkovo
Ahoj,
Ospravedlňujem sa za double post, ale keby upravím odpoveď vyššie, tak mi komplet všetky fotky hodí do default obrovských rozdielov.
Rád by som sa ale vyjadril ku tvojmu bodu, ktorý píšeš z druhej žiadosti o unban.
"8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Všetky predmety v reske som získal čestne a žiadny člen AT mi nikdy nič negivol/nedropol.
Nestackovatelné itemy ktorých som mal plné boxy boli zakúpené v hráčskom shope /shop (dlhodobá investícia)"
Tu sa môže jednať i o veci hráčov, ktoré iba zdieľaš v ich používaní. Nemusí sa jednať čisto len o veci hodené od AT.
Ale otázka, ako mi vysvetlíš ten Kit pre Griefera, ktorý je bez akýchkoľvek pochýb nadupovaný na serveri? Píšeš, že si ho získal čestne. Teda čestne ti ho niekto hodil, prípadne ty si ho vycraftil a čestne si si ho držal?
Milenkovo