IGN: drxgsobsession
Zdar, určitě jste si všimli, že na KitPvP se objevil nový update. Je problém takový, že je to nemožný hrát. Zahrál jsem si to asi s 504 KS, díky tomu jsem ho ztratil, jen kvůli tomu, že týpek ti dá INSTAKILL basic kitem a je k tomu zaplej, tak je to nemožný vyhrát. Update je určitě super, ale kity by se mohly ještě poupravit.
https://www.youtube.com/watch?v=S9hNP_QbApw
edit:// nvm jsem asi moc spatnej na tuto hru uz klidne lock dk
IGN: zeinnn
Ahoj,
nemyslím si, že jsou kity udělené špatně, právě naopak, konečně jsou kity vyvážené a nové hráče neodradí hráči s DiamondPowerem, Bossem a ostatníma zcela dominantníma kitama. Myslím, že o tak vysoký KS by jsi stejně dřív nebo později přišel, protože teď má šanci tě zabít úplně kdokoliv a to dřív nešlo, protože hráč se základním kitem tě sotva překvapí a s většinou hráčů, kteři měli stejný kit jsi teamoval, takže udělat vysoký KS s takovým kitem není podle mě žádný problém.
Co se týče cheaterů, snažíme se to kontrolovat a co nejrychleji je potrestat, aby nekazili hru ostatním, no vzhledem k tomu, že si musíme nahrávat videa, abychom svůj ban dokázali dostatečně obhájit v případě, že si hráč požádá o unban, nedokážeme je někdy potrestal tak rychle, aby se jim nepovedlo zabít ani jednoho hráče.
Hráče z videa, které si sem poslal jsem potrestal.
-zeinnn