Návod [/Jobs] • Minicraft.cz



Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 2 let

Zdravím,
všimla jsem si, že je zde mnoho hráčů jak na survivalu tak na oneblocku neví, že plugin jobs existuje na našem serveru, proto jsem se rozhodla tady udělat menší návod, nebo spíš souhrn jak co funguje a co to znamená pro Vás jakožto hráče.

S čím to pomůže?
Díky tomu, že se zaměstnáte v práci, budete dostávat herní měnu. Herní měnu získáte tak, že budete například těžit, stavět, nebo chytat ryby. To, kolik peněz získáváte, záleží na Vaší úrovni v dané práci. Prací můžete mít více, hráč může mít až tři zaměstnání a hodnosti VIP a vyšší pět.
Pro seznam příkazů stačí zadat /jobs.

Jak získat práci?
Je to opravdu jednoduché, stačí zadat /jobs browse (nebo /jobs join) a to Vám otevře menu prací.
F1NV1PqstBeS5yWiyuolyvVDdrIvuQLD9wqrlTix
Na obrázku je vidět 16 itemů a každý item představuje jednu práci. Pokud najedete na item, zobrazí se Vám název a základní popis k práci. Taktéž zde vidíte, že levým tlačítkem myši si můžete zobrazit více informacím, nebo pravým tlačítkem myši se můžete nechat zaměstnat v této práci a pokud jste již zaměstnaní v dané práci tak i, že pomocí stisknutí kolečka z ní můžete odejít.
PzeJ86pAVu0EL7521GYxxok4cyiywtEj5auY5uEv

Podrobnosti u práce Drevorubec vypadají například takto. Stejné informace si můžete zjistit pomocí /jobs info [NázevPráce].
_L3s8No8uf6RrscQRC2E8kBS3PFzScdX-KbGIbBXEaa76FNWtttC5spnFLxFAXmVbskgdmTyirDh5yAW


Dveře v levém dolním rohu označují akci zpět, tím se vrátíte zpět do nabídky. Pokud jste omylem vypnuli menu a vybrali jste si práci, ale zapoměli jste se zaměstnat tak to vůbec nevadí, pokud si pamatujete název stačí pouze zadat /jobs join [NázevPráce].
ZClIHg3SLq3A9BlhhHb_Y76mpBqNI1oi9jyqti-N


Vybral/a jsem si práci a zaměstnal/a jsem se, co dál?
Pro příklad zde používáme práci Drevorubec a budeme v tom pokračovat. Teď vzít sekeru a jít kácet stromy. :)
DGFWgQn_21Xs0xhXeNDv_hKMZqlVlXvEyZUxmdoG

Po pokácení stromu, jak můžete vidět, jsem dosáhla úrovně 2 ve své práci.
YURxZwh5VSBQJvMJ4INhNJHjzDYeuwzVCxKC7AI4

A zhruba deset sekund od doby co jsem zkácela první blok, jsem dostala zaplaceno. Výplata se odvíjí podle úrovně, kterou mám. To, že jsem dostala zaplaceno, vidím na dvou místech hned - nahoře jako bossbar a přímo přede mnou nad hotbarem. Taktéž mi to ukazuje kolik xp jsem dostala do další úrovně a kolik jsem dostala bodů.
AE7vk3igj0LiDBHvqwUu6OrcPIL4ufiANkR1O66c
qLxD171xAMPYuN_l9tQDT9zx2Z3rrrStjvd2AcKJ

V popisu práce Drevorubec jsme viděli za co dostáváme zaplaceno a proto víme, že když budeme dělat ty činnosti tak dostaneme zaplaceno a takto to funguje u všech prací.

 

Co dalšího se mohu dozvědět?

  • /jobs jsou dostupné na následujících serverech - OneBlock, Survival, Skyblock.
  • Maximální úroveň je 200.
  • Můžete zjistit jak se umisťujete se svou úrovní v dané práci pomocí /jobs top [NázevPráce] nebo v součtu všech prací ve kterých jste zaměstnaní pomocí /jobs gtop. Stránky můžete posouvat pomocí kliknutí v chatu na šipky.
  • Příkaz /jobs iteminfo funguje stejně jako /iteminfo (používá se při tvoření chestshopů - přidávám odkaz na návod).
  • Pokud chcete odejít z jedné práce tak stačí zadat /jobs leave [NázevPráce], pokud chcete odejít ze všech tak na to je příkaz /jobs leaveall.
  • Postup ve Vašich prací si můžete zjistit takto /jobs stats.
  • Chcete se vrátit k práci, kterou jste opustili? Nevadí, díky /jobs archive se vrátíte přesně tam kde jste v ní skončili. :)
  • Jestli-že Vám vadí bossbar nebo actionbar když dostáváte výplatu za práci tak si ho můžete vypnout /jobs toggle [actionbar/bossbar].
  • Pro zjištění více informací o bloku na který se dívám zadám jednoduše /jobs blockinfo.

Dotazy prosím pokládejte v jiném vláknu, nebo ve hře.

Děkuji za pozornost, Bia24 :)






Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.