IGN: Just_Weboo
Navrhujem, aby sa zmenila difficulty na oneblocku na hard. Keďže mi príde, že už od určitej fázy sú mobovia jednoducho zabiteľný a časom viac človek vvyužije trade s veničanmi, tak by bolo efektívnejšie mať difficulty na hard ako na normal.
ďakujem za schválenie :)))
IGN: Just_Weboo
keďže som začínal aj ja ako začiatočník a prechádzal som každým jedným stagom a tym pádom aj zabijál mobov, tak je to hrateľné. navyše vďaka votu je možné mať dia veci hneď na začiatku, ale ja som to zabíjal ešte s kamennými. najväčší problém mi síce robili creeprovia, ale inak skeleton, zombík, cave spider, pigman, ghast... nebol problém a vďaka shieldu to bolo jednoduché
IGN: NeoriginalniKari
IGN: Gamma_Lucy
Ahoj, za mňa by som difficulty nemenila. Ako spomenul Kari, bolo by až moc jednoduché získať 1 emerald trade a získavať tak dobré veci. Taktiež v poslednej dobe začína na oneblocku hrať dosť nových hráčov, pre ktorých by to bolo na hard obtiažnosti ešte ťažšie.
IGN: Obchodnik003
Tiež myslím že by sa difficulty nemala meniť, a pokiaľ ide o vesničanov, pred dlhšou dobou som skúšal do klietky s 10 villagermi dať 1 zombíka a všeci pokapali... v normal diff by to malo byť 50% premenených, mám dojem že premenenie na zombie villagerov je zakázané niekde bokom, a zrejme ani Hard difficulty by nepomohla :/
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: ImB0T
N1cl0 said:Noo stejnak nejlepší by bylo vyjadření Admin Teamu
nebo lepší nazor by byl od: @ImB0T
Ahoj, oceňujem, že chceš počuť môj názor.
Osobne nevidím dôvody, prečo by sa to na hard malo meniť. Tiež si nemyslím, že by pre začiatočníkov bol problém. Pri nich je častý problém to, že vybuchne creeper a zničí im všetko, čo majú, kedže nie všetci to čakajú. Skôr by som videl problém v tom, že diamantové či iné veci by sa dali vy-obchodovať za nízku cenu, čo je 1 emerald - ktorý reálne nemá hodnotu na oneblocku. Takto by sa celá ekonomika zničila, ak by sa pred tým samozrejme nezabezpečil shop (zmena cien itemov, ktoré ide vyobchodovať).
Za mňa teda zbytočnosť, ktorá by priniesla viacej "zla" ako dobra.
Pekný zvyšok víkendu prajem:)
IGN: NeoriginalniKari