Žádost o unban - Fri3ends_ • Minicraft.cz

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

IGN: _AfterN1ght_
Od Fri3ends_ » přes 3 let

1. Důvod banu: Tpa kill 

2. Datum a čas banu: Dnes v 21:38

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @PolakJack

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protože ban je neoprávěnej kdyby se jednal o tpkill tak hrače portnu jenže já ho neportla + jsem ho nezabila hned po pár sekundách ještě tam byla reska a  afkoval si tam kde nebyla reska což už je problém hráče že nebyl v resce.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál: -

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 3 let

Pri tpa kille je jedno, či si ho portneš k sebe alebo on na teba. To v tom nehrá žiadnu úlohu, pretože to aj z názvu vyplýva - teleport kill, tj. zabitie pri/po teleportácii. Takéto ohýbanie si situácie, že hráč nebol v reske apod nie je vôbec dôležité. Podľa logu si sa na hráča portla, a ďalšiu minútu zabila. Všetko je dohľadateľné. Zamietam

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Tak to ses asi pěkně slepej na hráče jsem se neportovala

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Portla si sa na hráča, ktorý stál vedľa neho v tej oblasti a hral s ním. 

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Jenže to už můj problém není že hráč věděl že je tam pvp zóna a šel tam afkovat. Tak proč ho nezabít. Je to úplně stejné jak kdybys byl v pvp aréně a tam bys afkoval a zabije tě někdo nevidim v tom rozdíl. Jenže to je pvp aréna. + tpkill se banuje když hráče zabiješ hned když se na něj portneš a já ho zabila asi po 5min i když jsem žádnej tpkill udělat nechtěla.

Fri3ends_
Hráč

37 postů
1 reputace

Je mi jedno že mi ban zůstane tak aspoň na příště se zeptat jestli mu itemy vrátím hezký zbytek večera.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

Prečo ho nezabiť je celkom dobrá otázka. Neviem, či by sa tebe páčilo, keby si bola v jeho koži tento tvoj prístup. Ale to je na tebe, do toho sa montovať nejdem. O čo mi ale ide je to, že ten tpakill si spáchala, či už chcene alebo nechcene (nejak sa mi nechce veriť, že aj táto možnosť pripadá do úvahy). Na hráča si sa portla 21:29 a zabila ho 21:30. Presnejšie na sekundy to zaznamenané nie je, ale považujem to za dôkaz. Žiadosť ti zamietnem, ale snaž sa podobným veciam vyvarovať v budúcnosti. Potom sa zbytočne doťahujeme. Zamykám, keby niečo , tak mi napíš ešte do PM