IGN: drxgsobsession
Zdar, dnes mě s NeoriginalniKari napadlo, že by se mohlo zavést pravidlo. Když se hráč odpojí z boje a daný hráč má pro to důkaz, tak by se mu měli odebrat věci a věci dat danému hráči, co by ho "zabil".
Budeme rádi za názory. :)
IGN: zeinnn
Zdravíčko, za mě to zas tak dobrý nápad není. Odpojení z boje se trestá banem a při opakování se trest neustálne stupňuje. Při neustálem porušování zmíněného pravidla může situace vygradovat až k potrestání daného hráče IP banem na 1-10 dní za narušování chodu serveru konstatním porušováním pravidel, což si myslím, že je dost přísný trest. Navíc se může stát, že má hráč nějaké technické problémy a hra mu může zrovna při boji spadnout - v takovém případě to může být problém, protože ne všichni z A-Teamu mají pravomoce věci vrátit a daný hráč taky nemusí být na serveru permanentně připojený a čekat, až bude někdo s takovými permisemi online. Za mě je tedy ten ban dostačujícím trestem. Ovšem, nechme se vyjádřit i ostatní členy.
-zeinnn
IGN: NeoriginalniKari
Ahojte, díky za názory, ale to odpojování z boje se děje neustále. Taky si můžu bojovat a při málo HP to odpojit, jen abych přežil a měl věci. (protože ban mi nevadí) A ještě k tomuto "...navíc se může stát, že má hráč nějaké technické problémy a hra mu může zrovna při boji spadnout - v takovém případě to může být problém, protože ne všichni z A-Teamu mají pravomoce věci vrátit...", ano někdo na to práva nemá, ale nemusí být drop automatický, třeba by se dalo udělat to, že kdyby hráč měl pod 3 HP a bylo by to na videu vidět, tak by mu člen AT věci vzal.
IGN: ImB0T
10QSOMUCH_ said:10QSOMUCH_ said:Ahojte, díky za názory, ale to odpojování z boje se děje neustále. Taky si můžu bojovat a při málo HP to odpojit, jen abych přežil a měl věci. (protože ban mi nevadí) A ještě k tomuto "...navíc se může stát, že má hráč nějaké technické problémy a hra mu může zrovna při boji spadnout - v takovém případě to může být problém, protože ne všichni z A-Teamu mají pravomoce věci vrátit...", ano někdo na to práva nemá, ale nemusí být drop automatický, třeba by se dalo udělat to, že kdyby hráč měl pod 3 HP a bylo by to na videu vidět, tak by mu člen AT věci vzal.
Ahojte, díky za názory, ale to odpojování z boje se děje neustále. Taky si můžu bojovat a při málo HP to odpojit, jen abych přežil a měl věci. (protože ban mi nevadí) A ještě k tomuto "...navíc se může stát, že má hráč nějaké technické problémy a hra mu může zrovna při boji spadnout - v takovém případě to může být problém, protože ne všichni z A-Teamu mají pravomoce věci vrátit...", ano někdo na to práva nemá, ale nemusí být drop automatický, třeba by se dalo udělat to, že kdyby hráč měl pod 3 HP a bylo by to na videu vidět, tak by mu člen AT věci vzal.
Ale počas bojovania môže mať na sebe iný armor, ako bude mať na sebe v čase riešenia daného prípadu. Teda ak to nahlásiš o hodinku na to, člen AT nevie zistiť (pokiaľ sa nič nepomenilo:D), aké veci mal na sebe zrovna v čase bojovania s tebou (pred napr. hodinkou).
Úplne chápem, že vám lezie na nervy odpojovanie, aj mne to liezlo na nervy, keď som hral ešte pvpčko. Osobne by som navýšil dĺžku trestu za odpojenie, aby sa porušovanie tohoto pravidla znížilo. Hodinku či dve alebo koľko je aktuálne je málo, to si počká každý hráč. Hodiť tam 6 hodín a dôkladne stupnovať tresty a hneď si budu dávať hráči pozor na to, čo robia.
//Edit: napadlo ma, že to zistiť ide, pri invrollback sa loguje odhlasenie z skypvp. Ale stale si myslim ze navysenie trestu by bolo jednoduchsie
ImB0T said:10QSOMUCH_ said:10QSOMUCH_ said:Ahojte, díky za názory, ale to odpojování z boje se děje neustále. Taky si můžu bojovat a při málo HP to odpojit, jen abych přežil a měl věci. (protože ban mi nevadí) A ještě k tomuto "...navíc se může stát, že má hráč nějaké technické problémy a hra mu může zrovna při boji spadnout - v takovém případě to může být problém, protože ne všichni z A-Teamu mají pravomoce věci vrátit...", ano někdo na to práva nemá, ale nemusí být drop automatický, třeba by se dalo udělat to, že kdyby hráč měl pod 3 HP a bylo by to na videu vidět, tak by mu člen AT věci vzal.
Ale počas bojovania môže mať na sebe iný armor, ako bude mať na sebe v čase riešenia daného prípadu. Teda ak to nahlásiš o hodinku na to, člen AT nevie zistiť (pokiaľ sa nič nepomenilo:D), aké veci mal na sebe zrovna v čase bojovania s tebou (pred napr. hodinkou).
Úplne chápem, že vám lezie na nervy odpojovanie, aj mne to liezlo na nervy, keď som hral ešte pvpčko. Osobne by som navýšil dĺžku trestu za odpojenie, aby sa porušovanie tohoto pravidla znížilo. Hodinku či dve alebo koľko je aktuálne je málo, to si počká každý hráč. Hodiť tam 6 hodín a dôkladne stupnovať tresty a hneď si budu dávať hráči pozor na to, čo robia.
Aha, tak to jsem nevěděl sorka. :D Alespoň to navýšení by být mohlo, pokud toto nevýjde. :D
N1cl0 said:Nooo za mně jedině co by pomohlo když třeba hráči zneužívají void tak aby ten void ubíral HP...
A ještě kdybych se měl vrátit k tomu banování tak bych zavedl že by se ban 2x násobil...
Ahoj, void by měl ubírat HP po novém updateu (podle toho co psal 100ry_ na mém skypvp návrhu) a pokud se nepletu, tak se to už 2x násobí.
IGN: HalFoxCZ
Mně ještě napadlo že po odpojení z arény, pokuď by hráč byl v boji, tj jestli by v okolý např. 5-10 bloků stál jiný hráč, tak by mu z inv po odpojení vypadl random item či slot, samozřejmně vím že by se to dalo trochu obechcat tm, že si zaskládá téměř celý inv odpadem, jako jsou iron chestplaty atd. , ale pořád tam je šance že z něj padne i ten jeho meč. Nevím jestli se to teda dá udělat, ale za mně by to byl přijatelný trest za odpojení, i když by to náhodou danému hráči spadlo, protože by nepřišel o vše, ale jen o jednu věc.
HalFoxCZ - just a furry MC player