IGN: ImB0T
Ahojte, včera pri hrani kostičiek mi napadlo, či by nebolo fajn zmeniť systém mutovania tak, aby čas mutnutia hráča plynul len vtedy, ak je prihlásený na serveri. Myslím si, že by si dávali poniektorí hráči väčší pozor na slovník a porušovanie pravidiel chatu. Podobne to mal urobené Najtík na survivale s /jail, kde trest plynul len vtedy, ak bol hráč pripojený.
Ďakujem za spätnú väzbu a vaše nazory
IGN: NeoriginalniKari
Čus, mně se ten návrh osobně líbí a nelíbí. je to dobrý třeba na ty muty co trvají 5 až 10 minut. Ale třeba když dostane hráč hodinový nebo denní mute tak je to horší. třeba vezmeme to z jineho pohledu, jsi normalní hráč a začneš nějak nadávat a nějákemu moderátorovi, jemu se to nebude líbit, tak dostaneš mute na den. Uvědomil sis tu chybu ale tvoje mamka tě žene ať jdeš už spinkat že zejtra vstáváš do školy. další den zasedneš k počitači a nebudeš si moct psát s tvýma kamarádama přes /msg. tak se naštveš a najdeš si jiný server na kterým budeš hrát. jednoduše skrácené, nápad dobrý ale mohlo by to odradit hráče v tom aby hráli na serveru, nebo držet hráče aby na serveru jenom afkovali.
NeoriginalniKari said:Čus, mně se ten návrh osobně líbí a nelíbí. je to dobrý třeba na ty muty co trvají 5 až 10 minut. Ale třeba když dostane hráč hodinový nebo denní mute tak je to horší. třeba vezmeme to z jineho pohledu, jsi normalní hráč a začneš nějak nadávat a nějákemu moderátorovi, jemu se to nebude líbit, tak dostaneš mute na den. Uvědomil sis tu chybu ale tvoje mamka tě žene ať jdeš už spinkat že zejtra vstáváš do školy. další den zasedneš k počitači a nebudeš si moct psát s tvýma kamarádama přes /msg. tak se naštveš a najdeš si jiný server na kterým budeš hrát. jednoduše skrácené, nápad dobrý ale mohlo by to odradit hráče v tom aby hráli na serveru, nebo držet hráče aby na serveru jenom afkovali.
Ahoj, ďakujem za spätnú väzbu.
Odpíšem ti na to môj pohľad.
Ak niekto nadáva moderatorovi, zvykne sa dávať podľa BP ban. No pochopil som čo myslíš. Ale tu si hlavne treba uvedomiť, prečo nadáva. Ak sa jeden deň chova neslušne napr. ku tomu moderatorovi, prečo by mu mal ten trest plynuť v čase, keď bude spať - ak sa bavíme o príklade, ktorý si napísal. Nech si to daný hráč odpyká ďalší deň, keď bude chcieť hrať - keď príde zo školy. Nabudúce si 2x rozmyslí, či bude nadávať moderatorovi, alebo radšej si kusne do jazyka a bude ticho. Dúfam chápeš, čo tým chcem povedať...
"ale mohlo by to odradit hráče v tom aby hráli na serveru, nebo držet hráče aby na serveru jenom afkovali." - Ja osobne som radšej za slušných hráčov, ktorí sa vedia chovať a spolu robia super komunitu, ako keď medzi takých hráčov príde zopár nevychovaných hráčov. Takí hráči nech si v kľude odídu inde, kde takých ľudí akceptujú.
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
V podstate s tebou vo všetkom súhlasím. Osobne som myslel aj na toto, že server by mohol týmto stratiť, ako si aj spomenul, hlavne tých problemových hráčov. Rozumiem, že pre ako taký server by to bolo zrejme stratou, no pre mňa ako hráča osobne by to bolo určite plusom. Pár ľudí chodí na server raz za čas a samozrejme za tu chvílu, čo prídu, porušia pravidla chatu a to niekoľkokrát. Takto by sa tomu zabránilo. Ďakujem za tvoju pripomienku itckar.
Ahoj, ak sa smiem spýtať, aký názor ma na to vedenie? Už sa tu nikto nevyjadril a pri počte like na príspevku je vidieť pomerne veľký záujem, čo som prekvapený.
@saffers @randomjmeno @tomasc
ďakujem
IGN: saffers
saffers said:Zdravím,
přidání této funkcionality zvážíme. Každopádně vzhledem k tomu, že je většina hráčů zvyklá na stávající způsob ubýhání trestu, tak bychom museli v mezičase využívat obě možnosti pro získání nějaké větší zpětné vazby.
Ahoj, ďakujem za odpoveď. Trestaným hráčom sa to moc ľúbiť nebude, takže hlavne by som očakával, že počet trestov by sa mohol rapídne znížiť (aspoň u hráčov, hrajúcich denne na minicrafte).
Prajem ešte pekny deň