IGN: krr
1. Důvod banu: prej jsem obcházel ban?
2. Datum a čas banu:08-06-2021 v 19:21
3. Druh banu (dočasný ano, trvalý ano, dočasný IP ne, trvalý IP ne):
4. Nick admina, který ban udělal (100ry_)
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: někdo asi se připojil jako krr účet, a tohle už jsem já a vůbec nevim co se děje, v 08-06-2021 jsem nebil vůbec na mc, a nejsem vynen, jen jsem si teď chtěl zahrát na vašem serveru, a prej mám ban, ale já to nebil, protože nemám warezácký účet a nic bich takovího neudělal :/, tak teda když nějaký hráč jménem haha12ha ví moje heslo, tak to už je teda extrém, ještě že neví hesla na mích dalších serverech, tak jenom mi můžete dát unban na mim krr účtě a na tom druhim mu můžete nechat ban :), protože jinak já nic neudělal, to on :/ a pokud mě nepomůžete, tak budu hrát na mim náhradním účtě jménem okplayer156, jo a když mě dáte unban, tak mi řekněte heslo toho falešního krr účtu a já si ho rychle změním
7. Je ban oprávněný? (nevim):
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: prostě, nebil jsem to já
9. Důkazní materiál:
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: nevim, to ví asi ten haha12ha :/ vážně nevim
Ahoj moje jmeno je kristián a jsem asi Minedowsák :D to znamená že dělám experimenty s windowsem a natáčim s minecraftem na můj youtube kanál MineDows krr, budu moc rád kdyby jste mi dali odběr :D, nick v minecraftu: krr, není warezáckí
jo a prej mám i na discordu ban
Ahoj moje jmeno je kristián a jsem asi Minedowsák :D to znamená že dělám experimenty s windowsem a natáčim s minecraftem na můj youtube kanál MineDows krr, budu moc rád kdyby jste mi dali odběr :D, nick v minecraftu: krr, není warezáckí
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
na IPčke máš už niekoľko banov za cheaty, no väčšina z toho už expirovala, no je tam práve jeden za nick haha12ha. Následne som ti teda udelil ban za obchádzanie. Ak sa ti jedná o odcudzenie účtu, bude najlepšie keď napíšeš priamo na email info@minicraft.cz
100ry
Hey G
asi budu muset, dík, co to znamená to dole za komentáře? to psal on?
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
to teda fakt netuším, ale príde mi velice blbé, že by sa ti dostal aj na web. Ale ako som už písal, v tejto situácií bude najlepšie ak napíšeš priamo majiteľovi ohľadom toho odcudzenia účtu na mail info@minicraft.cz a tam si to vyrieš. Ak sa preukáže, že sa ti niekto dostal teda na účet, s radosťou ti unban nahodím, či niekto iný.
Pekný deň,
100ry
Hey G
váš server jsem našel randomě, protože jsem hledal nějaký random server kde třeba můžu hrát no a viděl jsem váš server že má 4 hvězdíčky s 5, no tak jsem se tam chtěl připojit a mám ban, takže já to fakt nebil, ani teda moc nevim co jsem vlastně udělal XD, no tak hold musim hrát pod mim druhim účtem okplayer156 jestli vám to nevadí :)
ok napíšu :)
a díky moc za unban :D