IGN: MyDarkDesires
Abych to řekl takhle. O Alexovi vím že má hacky předváděl se na Kit PVP stačilo mu trochu napovědět že jsem tam já a hned to vypl.
..
a toho xigese jsem taky někde viděl a nevzpomínám si (skoro nikdy si nevzpomenu) že by měl hacky
..
@_EpicMan_ EpicMane pokud teda chceš důkaz někdy ti ho někdo z nás vyfotí :-)
..
IGN: matolka
Zdravím, dneska jsem viděl alexe na kitpvp, zdřejmě viděl tohle vlákno, jelikož nic neměl zaplý ( vždy má ) a už netýmuje semnou ( vždy semnou týmoval ) takže už o tomhle zdřejmě tuší.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: RandomJmeno
IGN: olilongi777
Tak tomuto hovorím tvrdé uťatie ohovárania :D
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
Děkuji Dudu mane za zabanování hackerů.
@olilongi777 Musíme být tvrdí, ani jeden server si nezaslouží hackery, takže ani tenhle.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: Bixik
@matolkacz rozumieš slovu pätolízač ? :D
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
Ahh, omlouvám se ti ale nevím no, sice slovenštinu zvládám ale tohle slovo ještě neznám, pokud budeš moct nějak ukázat nebo popsat, co tohle slovo znamená, budu moc vděčnej.
-matolka