IGN: krupinka007LP
Aha dobrá ono to možná bylo mým pingem. (zrovna v tu chvíli jsem měl 200ms) Když jsem jumpnul začal jsem nahle padat a zas se teleportovat nahoru pote jsem se bugnul uprostřed a nahle objevil na druhé straně, to už jsi ke mně letěla a dala mi ban. Ale dobrá, kámoš mne taky viděl jako ty takže to dal řešit budu jen kontrolou kompu, to mi staci. Někdo to tak viděl takže bych řekl že asi oprávněně.
A sheep warfare se mi podařilo udělat přes command blocky takže mi tohle líto nebude. Spíš to super pvp, které tam máte, toho je mi líto.
A mimochodem Helper+ ví asi víc než jen Helper. A já pravidla četl TheESC má pravdu (bez urážky xM1sk4_)
IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, to je jako napsat že je admin chytřejší než vip.. Navíc xM1sk4_ je nová helperka, tudíž nemůže vědět všechny podrobnosti ohledně banů...
IGN: _ImMiiskaa_
Krupinka007LP said:Aha dobrá ono to možná bylo mým pingem. (zrovna v tu chvíli jsem měl 200ms) Když jsem jumpnul začal jsem nahle padat a zas se teleportovat nahoru pote jsem se bugnul uprostřed a nahle objevil na druhé straně, to už jsi ke mně letěla a dala mi ban. Ale dobrá, kámoš mne taky viděl jako ty takže to dal řešit budu jen kontrolou kompu, to mi staci. Někdo to tak viděl takže bych řekl že asi oprávněně.
A sheep warfare se mi podařilo udělat přes command blocky takže mi tohle líto nebude. Spíš to super pvp, které tam máte, toho je mi líto.
Tolik pingu jsi neměl ;) existuje /ping ;) Normálně plynule jsi se prolétával.
Tak ok, ale za hacky (nespecifikovaný typ) je 1měsíc. Asi takhle to řeknu.
Takže bych byl rád kdybych to dostal jen na ten měsíc, jak píší v pravidlech.
IGN: Lukaskastyl
IGN: _ImMiiskaa_