IGN: M0nToSK
Ahojte, píšem sem preto lebo ma to už prestalo baviť (kitpvp). Prestalo ma to bavit preto lebo týto 3 tam neustále HACKujú a nikto stým nič nerobí.Tento server je dobrý ale keď sem dojdu takýto ludia proste.. mam aj 2 videá ako majú HACKy a konkrétne : Auto soup + Antiknodbeck + Kilaura . Nechcem nadávať na server ale vypadá tu to tak zle že až no . Chcel by som aby sa na to niekto pozral z Wanishom atd. Tie videá možem predložiť ale nemám ich zostrihané. Určite napíšte . Dakujem za pochopenie :) !!!!
Buď nájdeme cestu, alebo si ju vytvoríme.
IGN: matolka
Zdravím, jak psal Epic, musíš mít důkazy nato že maj hacky, do tehle sekce to nepatří.Příště si kdyžtak založ vláken na Nahlašování hráčů.
Peace
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: _Impro
Souhlasim s montem už tam běhaj tak 3tí den na všechny jsem poslal rep.. a nikdo nic. .nikdoto neřeší takže doufám že se to nějak pohne ..
a věřte mi nebo ne .. ban stačit nebude páč to jsou hráči co tu normálně hrají akorát mají jiný nicky kvuli hackum ..
sorry i když se to sem nehodí musel jsem se k tomu vyjádřit ..čuzz _Impřej
IGN: MyDarkDesires
M0nto nahlašuješ ale co ten tvůj Double Click co používáš v Kit PVP ? myslíš že když tě porazím i s tvojím doubleclickem hned musim mít hacky ?
..