IGN: Obchodnik003
Dostal som ban, nejdem tu vypisovat formular, ban bol opravneny. Len podotýkam... Dostal som ban za nie-dobre viditelné shop okno. Asi sa jedná o Diamond block na mojom ise. Doteraz to nikto neskúšal, resp. nekúpil. Ale zrazu sa v chate objavilo moje meno, asi traja hráči ho napísali... Takze niekto z tohto shopu oznaceného ako KappaShop (čo hovorí samo za seba) kúpil diamond. Je to proste risk, ktorý podstúpil. Nikto ho do toho nenútil, je to ako kasíno hraj a riskuj alebo to neskúšaj, ok ale uznávam je to nefér mať takto schovanú cenu za diamond blockom. V druhej časti chcem konštatovať čo sa dialo po tom ako som dostal ban. Asi sa kupcovi vrátili penize, ak môžte zkontrolujte že naozaj kúpil. Nie že len povie že kúpil Stack a tak mu dáte z mojho účtu 64*91 111 money. Jop asi všetko...
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Jo, a unban nežiadam len som nevedel kam to dať
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: Adam653
@Obchodnik Na jak dlouho máš ban udělen?
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
3 dni podľa všetkého
http://www.minicraft.cz/banlist/?p=ban
http://www.minicraft.cz/banlist/?player=Obchodnik003&p=profile#
akurat vikend :( no nic aspon ma to prinuti zrobit daco uzitocne
IGN: RandomJmeno
Tenhle přístup se mi líbí. Ban jsem ti o den zkrátil.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Mazzuleth
Zdravím, nevěděl jsem že to je tak drahé. Napsal jsi tam že je to EXTRA SLEVA a myslel jsem že to je třeba tak 1000, ale bylo to 91K. A peníze se mi nevrátily. Ani je nepotřebuji mám jich dost. A stím kappashop, právě se hodně lidí nedívá do item framu. Myslí že to je sleva tak to koupí, ale líbí se mi, že jsi se tu přiznal.
Moralizujeme společnost
@RandomJmeno ďakujem.
@RoboPlay Nakoľko si to ty tak ti to môžem vrámci dobrých susedských vzťahov vrátiť :) (aj keď tebe to nepomôže mne bude lepšie), keby to bol kupil taky magusak tak škoda reči :D