IGN: Aura
Zdravím, po ranním kontrolování changelogu jsem byl docela zklamaný poté, co jsem si přečetl, že se zcela změnila mapa na KitPvP až jsem ji odpoledne uviděl přešla mě chuť vůbec na KitPvP hrávat.. Ta stará byla lepší narozdíl od této, která se mi vůbec nelíbí. No napište vy, co si o ní myslíte a jaký na vás udělala dojem.. Za každý komentář budu rád =)
SPAWN:
ARENA:
@aura_105
IGN: TramvajTatraT3
@aura_105 Ano předchozí mapa byla tisíckrát lepší.+Bug když dáte /spawn venku v aréně tak vás to teleportuje za tu barriéru z které se nedá odejít.
IGN: lelebooom
Bohužel musím souhlasit.
Tím nechci říct že by snad builder odvedl špatnou práci ale starší mapa se mi zdála lepší plus se ta nová celkem laguje.
cojevole
IGN: Daerin
To že laguje je už chyba tvojho PC. Night si s tým dal prácu, a stará mapa sa vám páči len preto, pretože tam bola dlho a zvykli ste si. Mne príde táto mapa lepšia, už len z toho ohľadu že stará mapa tam bola X dlhú dobu. Zmena prísť musela, tak si zvyknite.
IGN: tophx_
Zdravím,
Přesně tak, podle mně je mapa lepší a lagy rozhodně nejsou spůsobené mapou.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: TheNightN
Nová mapa je možná o něco menší, ale k čemu velká mapa... akorát bude trvat, než dojdete k některému hráči. Bugy nebudou problém, nic co by se nedalo vyřešit. Dle vzhledu si myslím, že je aktuální mapa lepší, jak už bylo zmíněno, je to o zvyku a pokud se nemýlím, stará mapa byla stažená. Hold, byla potřeba změna.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, musím bohužel přiznat, že je nová mapa zklamáním i pro mě, naštěstí kit pvp nemusím, ale i přesto zkusím postavit nějakou podobnou a zeptám se, jestli by se třeba nedala vyměnit...
Drago