IGN: PolakJack_
GraphicRabbit ahoj, máš tam proti dôkaz priamo pár minút pred banom, na ktorom je vidieť 5 zig mod. Potom tam je aj video od wicra, ktoré čo si myslím ja, nič nedokazuje.
Ale chcem, aby sa vyjadril niekto kompetentný ....
S prehliadkou počítača by som súhlasil vtedy, keby nemám proti dôkaz.
PS: Screen som odfotil preto, lebo som mal také tušenie, že sa niečo stane. No stalo sa. Práve pre toto som si to odfotil, lebo som ho ako je vidieť vo videu krásne zabil. Tak som si radšej odfotil minecraft, keby ma obviní.
IGN: TheNightN
Ty hity se mi nezdají jako ,,jitter", není to náhodou nějaké macro / autoclicker? Doporučuji nelhát, vůbec by se ti to neoplatilo... ...stejně jako ostatním. Pokud je tvá odpověď ne, spíš bych bral návrh prohledat PC, je to běžné a účinné. Rád bych ještě zdůraznil, že ten screen nic nedokazuje, v cheat clientech ty funkce lze vypnout in-game, aby se na displayi nezobrazovali.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: PolakJack_
Night, áno to je síce pravda, ale screen dokazuje teda podľa môjho viac než dosť. Dá sa podľa teba alebo niekoho iného skombinovať 5 zig mod s nejakými hackami? Lebo o tom neviem...
A ako som už povedal, žiadne nepekné resp nečisté praktiky v pvp nepoužívam...
A čo sa týka môjho klamania... Neklamem, jednak keby hacky mám nebudem vás s prepáčením odrbávať na fóre lebo to je tvrdenie proti tvrdeniu. A keby tu hackujem ako som už povedal nepíšem sem vôbec, ale sa na to vykašlem a išiel by som hackovať inde.
IGN: TheNightN
Forge se dá skombinovat s cheaty, pokud některý z módů ten cheat obsahuje.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN:
Wicro, žádám aby jsi odbanoval TheKinga protože já v tom video nikde hacky nevidím. TheKinga znám docela dlouho a nikdy jsem ho neviděl s hackama, a to v 1:25 bylo 1.10 verzí, jelikož v 1.10 verzi se hituje rychleji a proto hitoval TheKing tak rychle. A jelikož čekám, že mi odpovíš následovně ''Hacky měl, ale ty to jen neumíš rozeznat'' tak ti odpovím dopředu. PvP jsem se zabýval už víc jak 4 měsíce, z toho jsem 2 měsíce zjišťoval jak vypadají hacky, jak je rozeznat apod. Zkus se podívat na to video které si sem dal, normálně tě hitoval + vůbec nehitoval víc jak 3 bloky, což je maximální dosaz a ještě jednou prosím o unban.
-_D0PA_
IGN: RandomJmeno