Restart survival serveru???!!! • Minicraft.cz

Svabovec[Medojed]
Sponzor

11 postů
1 reputace

IGN: Svabovec
Od Svabovec[Medojed] » přes 9 let

Dobrý den.Rád bych se zeptal na jednu věc.Jsem na minicraftu už nějaký pátek a všechen čas trávím na survivalu a dozvěděl jsem se,že se prý budu konat restart serveru kvůli residencím nebo tak něco.Kdyby to bylo kvůli resedencím tak navrhuji,aby se odstranili všechny resky na serveru a hráči co zde hrají pravidelně,by si pak ty resky znovu vytvořili.Jinak bych prosil o odpověď,zda-li bude restart survivalu nebo ne?

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 9 let

Když se odstraní resky a třeba nějakej hráč nebude na serveru co když mu to někdo vezme?

Rači bych odstranil celej survival 

-RoboPlay

Moralizujeme společnost

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

IGN: FrozenGame
Od FrozenGame » přes 9 let

Jestli se odstraní survival,tak Minicraft u mě končí ._.

Celou dobu hraní jsem jenom an survivalu...

Svabovec[Medojed]
Sponzor

11 postů
1 reputace

IGN: Svabovec
Od Svabovec[Medojed] » přes 9 let

RoboPlay s tebou zásadně nesouhlasím,protože hráči by přišli o resky tak i tak takže bych byl pro znovuobnovení residencí,ale pokud novým hráčům vadí rozgriefovaná krajina v okolí spawnu tak bych spawn přemístil,ale pokud bude restart survival světa tak si myslím,že by jste přišli o hodně hráčů včetně mě

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

@Svabovec Na serveru se hraje nejvíc asi Creative a Survival,takže si myslím , že mazání survivalu je absolutní kravina,protože když survival hraje denně tolik lidí,tak mi přijde blbost to mazat..

Je tady hodně hráčů , kteří toho mají hodně,tráví celý čas survivalem,budují něco velkého atd..

Například :

BadboyMiami si vydělal 27 000 000 $ a k tomu má strašnou hromadu věcí,co třeba nikdo jiný na survivalu nemá.

Impro má asi nejlepší shop na survivalu , který mu zabral hodně práce.

Já hraju Survival půl roku a za tu dobu jsem toho udělal hodně .. Postavil jsem asi 7 velkých domů pro sebe,postavil jsem do skály velkou villu,postavil jsem sochy,shopy a hromadu dalších věcí.

Ze půl roku jsem na Survivalu potkal i hromadu dobrých lidí,obchodoval s mnoho věcmi,postavil hromadu věcí a kdoví co ještě..

Mazání survivalu mi přijde jako největší blbost co může A - Team udělat.

saffers
Majitel

5843 postů
8046 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím, s novým spawnem bude vygenerovaná nová čistá krajina ve verzi 1.10. Na serveru poté bude nová i stará mapa současně po dobu několika měsíců, dokud nebudou mít prakticky všichni aktivní hráči přesunuté stavby do nové. Stavby budou přesouvat buď administrátoři, kteří budou zrovna online nebo po zažádání na mailu serveru, takže se dá říct, že prakticky nikdo o nic nepřijde.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 9 let

@saffers kdy bude vygenerovaná ta nová mapa?

Předem děkuji za odpověd MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

FrozenGame
Sponzor

105 postů
11 reputace

Tak to je sůper :D

Takže si jenom budeme muset najít místo :D

Pro mě to bude někde hodně daleko od ostatních :DD Nemám rád společnost :D

jorrit04
VIP

87 postů
2 reputace

IGN: alina9604
Od jorrit04 » přes 9 let
Dúfam, že som neprišla o veci lebo ak áno, končím so survivalom

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 8 let

Zdravím teraz je to opäť hot topic, aké je kritérium pre prenesenie resky? bavil som sa s jedným sponzorom a on hovoril že resky ostanú iba aktívnym hráčom. Tu prichádza problém ako definícia aktívneho hráča, raz za týždeň, dva krát za mesiac? Zároveň touto správou vyzývam hráčov Survivalu aby to začali riešiť tiež a skôr než bude neskoro. Ale asi ako napísal @saffers treba poslať mail, abo osloviť adminov. A keď už sme u toho, viem že neznalosť neospravedlnuje ale je velmi vela hráčov ktorí nečítajú fórum, tak dajte na spawn, tabulu tak aby každý kto príde videl oznam o tejto fatálnej zmene

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003