IGN: Medvide007_CZ
Zdravím,
dnes jsem se setkal s hráčkou jménem xXAnime_GirlXx. Ta začla psát nějáké hráčce katka208 (nebo něják tak). Hráčka katka jí ignorovala a tak se AnimeGirl zřejmně naštvala a začla spamovat, a ktomu přidala i pár nehezkých slov. Následně jsem jí napsal "Mohla bys už přestat spamovat? Nikdo na tebe není zvědavej ty nádhero." Když jí totéž napsalo i pár dalších hráčů, začla zesměšnovat všechny, co jí napomenuli. Opakovaně spamovala nadávky a urážky vůči jiným hráčům. Pak začla psát něco o tom že jí je 15 let a že je starší než ostatní hráči, tak at držíme hubu. Ale pochybuji, že by 15 letý člověk psal "mislim" nebo "dys"
IGN: MrLemonCZ
Zdravím. Alexiku stalo se mi něco podobného jako tobě ale o tom ted mluvit nebudu. Příjde mi horší, když hráč někoho obtěžuje. Dnes jen tak se nějaký hráč zeptal (na KitPvP což je divné) jedné hráčky, jestli si ho vezme. To mi příjde horší než, když hráč nemá ani špetku úcty a vychování. Jako vážně? Takové věci vůbec nepodporuji a ještě na pvp serveru? To je jako kdyby např. Se ted 10letý chlapec sebral a pozdravil nějakou 13letou holku a hned se jí zeptal, jestli spolu budou chodit. V minecraft toto nepodporuji. Z toho důvodu, že všude může být nějaký pedofil.. Bud na to dnešní děti jdou rychlejí a nebo jsou jen nadržení. Já to nechápu. Místo toho aby šli ven a začali se bavit s kamarádkou, tak sedí za počítačem a hledají někoho na slepo. Přitom nikdy neví, kdo na druhé straně sedí.
IGN: Medvide007_CZ
Přesně tak, Lemone. Kdybys viděl GameTeam, snad ta nejhirší komunita. Každou chvíli tam spamují ,,seznamka! Najdi si svojí pravou lásku! /tpa Pepicek150" apod... Ale místo toho, co by to zakázali, nechaj je tam dělat seznamky. Jinde, jako třeba na CraftManii je toto přísně zakázané a dává se za to perma. Tam když to někdo dělá, a zjístí se to, dostane přes prsty.
IGN: UltimateDragonCZ
Nejsem drzej, pokud mi zrovna nedá Ban a IP ban na 14 dnů jen tak pro srandu...
IGN: baran919
Na mna parkrat nadavali, ale potom som im to vratil alebo nahlasil a bolo ticho :D Na niektorych serveroch drzych hracov aj podkopavam aby prestali, potom sa ospravedlnim a hrac je ticho. Jenoduche riesenie
Stiahni si moj RP! http://baranpack.weebly.com
Takto vyzera banlist UltimateDragonCZ :D
IGN: Bzdocha
Podle mne je to tak že hrači proste si myslí že oni by mneli být admini atd... a pak se urazí a nemaji co jiné na starosti že chodí po serverech pridá si jich 9 či kolik jich je max. a keď není na žiadnom nabor tak proste jdou urážet lidi aby se ukázali že aha jaky sme frajeri atd...