Multiuser • Minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

231 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 9 let

Zdravím, na začiatok sa chcem priznať: vytvoril som si druhý účet kvôli tomu že sa mi strašne lubil skin heady a nakolko som warezák tak svoj skin si nezmenim tak som sa registroval na nový účet a na survivalu som ziskal jeho hlavu. Asi sa proti mne začne disciplinárne konanie ale ... dá sa nejako odregistrovať? skúšal som /unregister heslo na lobby a na auth ale nefunguje, nedá sa nejakým spôsobom len dať príkaz a odregistrovať sa? Ako nevadí mi mať ten účet, ale niekto by možno zaň chcel naozaj hrať...

Ešte taká otázočka: koľko účtov je vlastne povolených na IP? Ak infinite tak ten unregister potrebovať nebudem devil

Obchodnik003

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 9 let

Zdravím, odregistrace jde. @RandomJmeno tě může odregistrovat. Jen dodej nick. účtů můžeš mít celkem dost. Pokud je to více jak 50, tak za to můžeš dostat trest. Nevím, kolik přesně můžeš. Nikde se to neuvádí (Nebo jsem to nenašel).

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Keď už sme u toho. Žiadam o odregistrovanie všetkých účtov na mojej IP adrese. Okrem účtu GraphicRabbit.

Ďakujem.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

@Obchodnik napiš mi do zprávy nick.

@GraphicRabbit odregistrováno.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál