Jako vážně? • Minicraft.cz

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let

Zdravím,

Před chvílí jsem se dozvěděl informaci, která mi prostě nedala spát.. Fakt nedokážu pochopit, že se část z HelpersTeamu před mnou jen přetvařuje.. Ani bych se nedivil, kdyby mě za zády pomlouvali. Ale jdu zpět k věci. Jestli mají někteří členi AdminTeamu problém s tím, že jsem 2x odešel a vrátil se, tak ať ho mají, ale ať si nejdřív uvědomí, že já na serveru byl opravdu denně a pořád.. Ne, že se tam přijdu na 2 hodinky podívat a hotovo.. To fakt ne.. A tak jsem si potřeboval párkrát odpočinout. Pokud mě chtějí pomlouvat, tak ať. Ale hlavně si uvědomte, že když vy jste přišli do AdminTeamu (mluvím především k Helperům), tak jsem byl já ten, který Vám pomáhal a radil Vám a vy mi teď takhle zasadíte kudlu do zad.. CG.. Fakt Vám gratuluju a radil bych Vám abyste se nad sebou zamysleli. Jako další bych chtěl mluvit o chatu na skypu s Craftakem.. Chat s Craftakem.. No prostě.. Snaží se vyprovokovat lidi aby byli s ním proti mini a přitom sám bonzuje.. Nepochopíte.. No toť asi vše.. Já jsem se vyjádřil.. A bye.. Na serveru už se neobjevím, nebojte ;)

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 8 let

RE: Na serveru už se neobjevím, nebojte ;)
S IP banánem ne.. :D

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Byt tebou si zjistim vse... O IPban jsem si rekl sam protoze vim , ze by me lákalo tam chodit.

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 8 let

Vidím všechny bany atd. a to že jsi ho chtěl mi je jedno..