IGN: TomasC
Zdravim
Na serveru a foru jsem tedkon ňáký ten čas nebyl a nelze si nevšimnout zase divné hádky mezi členy AT a hráčem UltimateDragonCZ. Vím že ho v oblibě nemáte (to je z těch zpráv vidět) a mě je nějak jedno co mezi sebou máte, ale jen mi je divný, proč by tenhle hráč měl mít tak nesmyslný a zvláštní IP ban ? To, že se vám nelíbí jeho chování je pak trochu drsné ho takhle trestat (takhle to pak vypadá, že zneužíváte jen svých pravomocí a neumíte problémy řešit s lehkou a rovnovážnou hlavou). Neřekl bych, že mluví sprostě ani nijak urážlivě, jen se snaží získat své umístětí na serveru. Už párkrát sem mu říkal, ať neřeší problémy, které řešit nikdo nebude. To, že má arogantiní a lehce dominantní povahu jen svědčí o tom, že hold chce něco sám sobě dokázat.
Jen podotýkám, že mu je teprve 13 let a rozumu ještě moc nepobral. To, že se mu nepodařilo dostat na post Buildera pak hold mělo za příčinu to, že tu pak vytvořil nesmyslnou konverzaci (http://www.minicraft.cz/UltimateDragon.png), která zapříčinila to, že se do AT už nejspíš nedostate.V jeho letech je normální, že mu zášť zaslepý oči a pak dělá kraviny, jako třeba to, že chtěl dostat ban, který náhle odvolal. Dobře a z toho důvodu mu pak někdo z vás dá IP ban na pořád ? Už jednou jsem tu psal "román" o tom, že tu dáváte bany, na které nemáte sebemenší práva (viz. http://minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=1255).
Nebo jste mu dali ban kvůli tomu, že si přál, aby spadl (byl smazán) server ? To, ale vůbec nemá co s tím dělat. Kdyby spadl server, tak odpovědná osoba je ten Craftak555, který by ten server shodil. Navíc server nespadl, a někdo z vás psal, že to stějně není možné, tak stejně není co řešit. A to, že si to přál z něho nedělá vyvrhela. Na serveru PvP jsou mnohem horší lidi co si přejou příšerné věci a stejně k jejich věku jsou to problémy, které potřebují z jejich úzkosti dostat ven.
Stejně přesto, když se vám někdo nelíbí, tak mu dáte prostě IP ban na pořád. Jsou tu mnohem horší případy, které si ban zaslouží mnohem víc (třeba hráč: Kr3jzy_, který neslušně a vulgárně pomlouval, na svém youtube účtě, všechny členy AT kvůli tomu, že dostal ban a dostal jenom ban na 1 den). To, že se k vám nechová jako ke královnám a králům je normální, jste přeci jenom lidi.
Proto vás prosím o přezkoumaní toho trestu (hlavně adminy @RandomJmeno @saffers).
PS: omluvte mě za ten pravopis
IGN: Ziky
Zdravím, abych se k tomu vyjádřil, on si sám řekl o ban, dostal ho poté to odvolal, ale ban už měl, začel si zakládat jiné učty a vulgarně na server nadávat, co k tomu dodat IP Ban si zasloužil za obcházení banu, ale to není vše, on se tak to začel chovat, když zjistil, že ho nikdo nechce v Teamu, ale je to tvůj názor, ikdyž to vypadá jako by jsi se ho zastával, myslím, že už v 13 letech by měl myslet nad tím co dělá a né se chovat tak to.
No ale aby dostal IP ban na pořád tak to musí udělat něco opravdu strašného. Jsou tu hráči co na youtubu a serveru (hráči co hrají zrovna na tomto serveru) mluví dost nehezky. Zastávám se jen spravedlivého potrestání (zároveň ho obhajuji nic víc). IP ban je prostě moc, jestli urazil pouze tvé ego, tak to si nezaslouší už vůbec IP ban nanejvýš ban na den nebo MUTE. Multiúčty tu má spoustu dobrých hráčů.
Jak jsem už psal výše - to že si přál ban neznamená, že mu ho dáš na pořád. To, že opakovaně uráží členy AT si zaslouží stejný ban jako kdyby nadával hráčům. Jelikož je to opakované tak max ban na týden (zaroveň mi pošli seznam jmen pod kterými se vydává, aby to nebylo jedno jméno).
PS: Adam653 --- :D No tos toho moc nenapsal. Každá tvá věta lpí na nějakém adminovi, jak s někým souhlasíš a snažíš se ho potopit. Napiš mi nějaké vyjádření, at vím co si o této situaci mám myslet.
Přesně, protože tě nebaví poslouchat to, jak furt dokola vyndaval jeden a ten stejný případ na povrh, ale to je jiná kapitola za to si můžete lehce i sami. Když se podívám na jeho stav tak nevidím, nijak ošklivý status. Často ho napomínal craftak555 a pak měl nějaký bany za držení zakázaných předmětů a nějakou nadávku. To je ale z jeho statusu tak všechno. Kdyby vás tak strašně urážel tak by tam těch banů za špatné chování měl víc nemyslíš ? Spíš se mi zdá, že to nechcete řešit a jak sám tam někde v té vaší konverzaci psal, jste si na něho zasedli (nejspíš z důvodu toho youtubera). Vím, že jeho slovník není nijak čistý, ale určitě není extrémně vulgární. Pro mě je horší, když potkám 12 letého cheatera, který má 20 účtů a vesele si hraje na PvP dál.
Jestli opakovaně uráží členy týmu, tak bych prosil nějaký screen z blízké doby.
IGN: BlackFish_Korea
@TomasC Dali i ban mě .. (učet purple_guy1234) .. Prtože UltimateDragonCZ se za něj zaregistroval na forku a @Ziky si myslí že já (BlackFish/purple_guy) jsem UltimateDragonCZ ...
-BlackFish A.K.A purple_guy1234
Nick na forum : BlackFish_Korea
Nick na MC : BlackFish_Korea nebo purple_guy1234
Hezký no. Máme tu víc problémů na řešení koukám. To tu teď banujete lidi, jak zběsílí, co kdyby to náhodou byl UltimateDragonCZ ?
Prosím o vyjádření adminů: @RandomJmeno @saffers