Ban za "teaming" • Minicraft.cz

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

IGN: Kr3jzy_
Od Kr3jzy_ » přes 8 let

Mohl bych se zeptat proč já a __Silver__ máme ban za teaming max o 3. členech? Byl jsem tam jenom já a __Silver__... To jsou podle mě 2 a né 3+..

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, snad ti postačí tento screenshot. Všichni na sebe koukáte a stojíte na místě, nějakou chvilku to trvalo. Poté si šel se __Silver__ dál po jiných hráčích. 

https://ctrlv.cz/c3RF

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 8 let

S tím opravdu nesouhlasím. Já ani nevěděl, že tam Kr3jzy vůbec je. 

MINIMALIST

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

Zdravím, pokud afkuješ v aréně, tak se toto může stát. Potom se už složitě rozlišuje, kdo afkuje.

MC_and_RS_KING
Hráč

14 postů
8 reputace

IGN: MC_and_RS_KING
Od MC_and_RS_KING » přes 8 let

Taky nesouhlasím..

Podle mě je Teaming teda to, že se vzájemně bráníme a pomáháme si proti jiným hráčům a né to, že na sebe koukáme ze vzdálenosti nějakých 20 bloků od sebe... -,-

Endergirl9
VIP

6 postů
16 reputace

IGN: Endergirl9
Od Endergirl9 » přes 8 let

súhlasím..

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 8 let

Problém je v tom, že jsem tam celou dobu byl. Pouze jsme nebojovali nebo se nijak neprojevovali. 

MINIMALIST

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

Zdravím, to klidně můžete dělat také, pokud do sebe vzájemně neútočíte. A vhledem k tomu, že moc lidí se neprobojuje až do zadní části mapy, tak není ani moc příležitostí. 

__Silver__
Hráč

7 postů
8 reputace

IGN: __Silver__
Od __Silver__ » přes 8 let

My jsme s Krejzym do někoho šli a potom jsme si u nich něco napsali a šli bojovat dál,protože mi přijde celkem ubohé chodit do nich,když jsou afk.

MC_and_RS_KING
Hráč

14 postů
8 reputace

IGN: MC_and_RS_KING
Od MC_and_RS_KING » přes 8 let

Vypadá to u tebe tak, že máš prostě určitou skupinu lidí u kterých hledáš jakoukoliv drobnost aby si je mohl zabanovat protože je prostě nemáš rád...