Vysvětlení + Konec //EDIT: Žádnej konec! • Minicraft.cz

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Tak se vám to konečně povedlo, lemone! Gratuluju. Ale abyste do toho zatáhly i ostatní, to je fakt drsný i na mě. Bylo to i přes moji opatrnost chytrý a dobře promyšlený. A já byl slepej. Všichni se mi smějou a opovrhují mnou a já se jim nedivím, protože já sebou taky, ale ne protože by mi to bylo líto, ale protože jsem se nechal nachytat. Čekal jsem něco, ale chtěl jsem tomu vzdorovat, teď nemám šanci. Ztratil jsem všechny co jsou se mnou, díky imaginárnímu grafikovi a chytrý lsti. Nelituju se, ani toho co jsem proved, ale mrzí mě, že jste si to nemohli objasnit tak, aby do toho ostatní nezasáhli. Všichni, co jste mi věřili, děkuju vám opravdu co nejvíc můžu, protože jste jediní, kteří můžete minicraft zachránit. EpicMane, nic jsem proti tobě nikdy neměl, ale ty očividně ano, i tak díky. Díky všem - @WicroGames @Cattysek @Dino_Annie @BlackFish_Korea @purpleguy_1234 @TheNightN @Zexen @TheEsc

Jediní, kteří stojí za zmínku. Mrzí mě, že jste se mnou celou dobu pokusovaly, abyste mě mohli takhle krásně zničit. Nikdy nezapomenu na ty, co mi věřili a na ty, co mě takhle hnusně podkopaly. Odcházím a doufejte že navždy, protože nikdy víc nepřijdu na minicraft v dobrém. Zabanujte mne, měli jste to udělat radši, nž mě takhle hnusně pošpinit. Ale zasloužím si to, byl jsem slepej.

Váš strašně zlý a hnusný Drago.

Odeslaný screenshot obrázek

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 8 let

No?? Přoč jsme asi proti tobě??

Nechcem v týmu někoho, kdo chce "zničit" server. I když tu všichni víme, že se to nepovede.. :)

Craftakovi můžeš od saffa vzkázat "Hodně štěstí". ;)

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Tys to nepochopil, že?... Myslíš si, že mě nebylo jasný že se to nepovede? Jasně že jsi proti mě , ale jsi ten dobrej a  to se musí sakra rozlišovat. 

Ty jsi jeden z mála kdo můžou server zachránit.

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

Od WICRO » přes 8 let
Nechápu proč by se měl Minicraft zachraňovat?? Server je na tom dobře, tak nechápu pointu..

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Jeden pojem. Komunita

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let
Vadí mi na tobě to že se neumíš chovat na fórum a že děláš to stejné jak Tomas, štveš svojí army proti lidem.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

Od WICRO » přes 8 let

Komunita tu je v pořádku.. Kdo prostě dělá p*čoviny, tak ho prostě kopnem, nebo zabanujem..

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Dělám to stejné jak Tomáš... Až moc silný ne, epicu? Ale nevím jestli i tohle je důvod mě takhle podkopnout. A wicro, no, s tou komunitou.. snažíte se, to je pravda, ale nikdy se to nedá zcela zvládnout. Držím vám palečky a ne, nechci server zničit a nikdy jsem nechtěl.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

A teď jste udělali to stejný, psolali jste proti mě lidi. 

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let
A paradox je to že jsi byl proti tomasovi i kvůli jeho army a sam ji máš

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz