Finální návrh | Důležité • Minicraft.cz

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Zdravím, a jsem tu zas s tím stejným. Žádám o buildera, tentokrát s novými stavbami. Ještě teď nazačátek požádám aby si to všichni členi AT předtím, než to půlka zamítne, přečetli, děkuji.

Přihláška na Buildera

Jelikož podávám přihlášku už potřetí, shrnu zde pouze nové projekty a určité mé plusy a mínusy.

Plusy:

+ Aktivita na serveru

+Dobrá gramatika

+ Soudnost

+ vstřícnost

Mínusy:

- Jsem odmalička cholerik

- Nevycházím s dvěma členy AT

- Je mi 13 let

Veškeré mé stavby naleznete na: /warp dragostaví /warp chram /warp arabie a pár ukázek na /warp mayska_kultura, též jsem spolupracoval: /warp moje_vesnicka /warp FantasyWorld

Některé nejsou dostavěné, protože teď budu týden pryč a přihlášku podávám už teď.

Odeslaný screenshot obrázek

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

@RandomJmeno @Saffers @ThenightN @WicroGames

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 8 let

Večer se ti tam kouknu. Aktuálně mám něco na práci.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Všechny stavby už jsi viděl :)

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Zdravím, tvoje chování není dobré a v Teamu máme dostatek Builderu, vrátil se k nám Builder _Dubb, tak že nepotřebujeme další Buildery a TheNight ještě nedořešil nábor, tak že tam ještě taky jsou Buildeři.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

S Nightem jsem neustále v kontaktu a každý builder se hodí. Ty jako admin máš chování ideální a proto píšeš hráčům ať si políbí a já jsem pak ten špatný. Chápu, je v tom logika.

Jinak, díky že sis ty stavby ,,opravdu poctivě" prošel.

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

Od _Ziky_ » přes 8 let

A ty si myslíš, že nějaký tvoje zajímavosti Admina baví poslouchat nebaví, tvoje přihláška je na urovni prvnáka, jsou tací, který si na tom dali záležet, ty jsi to schrnul jak obsah textu.

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, nejprve stavby. Stavby jsou lehce nadprůměrné. Na buildera to stále ale podle mého není. Domy nejsou tak dobré a všechny jsou takové malé. Není vidět žádný velký dům, kde se ukážou všechny detaily. A ohledně chování. S tím u tebe mám špatnou zkušenost.

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

Od _Ziky_ » přes 8 let

@MrLemonCZ Souhlasím s tebou, mam stejný názor, ale to že se tady furt zastává toho, že se z ná s Nightem, tak to je uplně jedno přeci.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Zdravím. Nesmírně si cením názoru @MrLemonCZ, který mi dal další nápady a pomohl mi. Na druhou stranu mě fascinuje reakce @Ziky. Aby mi napsal, že je moje přihláška na úrovni prvňáka.. Mám tu proti tomuto dva zásadní argumenty.

1) Psal jsem doslovně že je to moje třetí přihláška a že to jenom shrnu.

2) Z tohohle jde krásně poznat jak je proti mě zaměřený a že nemá argumenty.

A pak o to urážlivější je fakt, že píše že si moji přihlášku přečetl, i když tomu tak zjevně nebylo. 

A druhý o to horší argument, cituji: Ale to že se tady furt zastává toho, že se zná s Nightem tak to je uplně jedno přeci.  Zapřemýšlejte o významu věty. Nedá vám to smysl. Na to mám argumenty následující: 

1) Jednoznačně našel další silnější argument, tak nám tu v podstatě sdělil žádost, aby @MrLemonCZ napsal, že má pravdu.

2) Špatně si vyložil to co jsem napsal.

Je to protivný, takhle o tom psát, ale jsem opravdu nadmírnu nespokojený, jak se se mnou jedná.

Drago