IGN: Kr3jzy_
Ahoj, mohl bych se zeptat proč jsem dostal ban za "urážky" buildera? Maximálně co jsem mu napsal bylo: Banuj vole nebo si jdi stavět domečky.. (něco takového) Ok, ban na 1-2 bych pochopil.. Ale né WicroGames je originální.. za toto mi dá ban na měsíc :3 Tohle už je ubohost.. fakt.. bylo by lepší aby builder měl práva na stavění atd než tohle.. Killauru nepozná tak jde banovat "urážky"
Proč jsem mu psal Banuj vole? No jelikož jeden hráč (JakubSK nebo tak nějak..) se tam točí jak baletka a ban nedostane.. já napíšu tohle a ban na měsíc.. Gratulace fakt..
Podle vzoru:
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, za toto je ban na měsíc opravdu moc. Navrhuji zkrátit ban na jeden nebo dva dny. @WicroGames
IGN: UltimateDragonCZ
No, Kr3jzy, zase nesuď hned od začátku. To že ti dá jednou ban ještě neznamená že je blbej, i když o tom vím své :D. každopádně jasný, souhlasím se zkrácením banu @Wikrouš
IGN: __Silver__
Co je na tom urážlivého? Je to builder takže stavět jako asi má. A banovat může takže kde je problém? Nevim,ale přijde mi,že tam lidi psali horší nadávky a ban neměli a vůbec nechápu proč na měsíc.
IGN: lelebooom
Popravdě se denně setkávám s nadávkami typu ku*** a ban ty lidi nikdy nedostali. A i kdyby tak ban na měsíc je opravdu hodně.
cojevole
IGN: MrLemonCZ
@lelebooom @__Silver__ Pravděpodobně myslíte normální nadávání v chatu. Toto bylo urážení člena AT, to je trochu rozdíl.
IGN: WicroGames
MrLemonCZ said:@lelebooom @__Silver__ Pravděpodobně myslíte normální nadávání v chatu. Toto bylo urážení člena AT, to je trochu rozdíl.
heh :D
A Night mi psal, že je to úplně stejné :D