IGN: MyDarkDesires
IGN: matolka
Zdravím ary, jestli máš origo čí ne, tak o tom nezáleží, záleží zpíš proč chceš bejt v AT a v čem bys byl dobrej, o origo podle mně nemá žádnou výhodu. ( Aspoň pokud vím )
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: LuKeX
@matolkacz nemám rád origo hráče kteří se smějou warezákům , bych si je našel :D
IGN: matolka
@LuKeX Sice jsem origo, ale nenadávám do warezáků, nevím co lidi proti nich maj, jako jo, stahujou hru kterou nepodpořej ale i tak přeba nato nemaj peníze a chtěj si zahrát, občas si říkám, co lidi maj ve smysle když nadávaj do warezáků když si sami možná stahujou hry zadara.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: TheNightN
To víte, hlavně že si hráči s warez launchem kupují VIP na serveru za třeba 700 Kč a na originální MC, který stojí +/- 600 Kč nemají. Někdy si jako říkám Fuq TheLogic.
Kdyby se musel MC jedině koupit, aby šel hrát multiplayer, tak by byl minecraft nejprodávanější hra na Zemi...
Teď to neberte, jako urážku, ale zkuste se nad tím zamyslet... Nebylo by lepší mít jméno, které jste si sami vymysleli? :/
Někdy mám radši warez bez skinu, protože se 'nechlubí cizím peřím', že mají skin někoho jiného.
Někdo se třeba nechlubí, ale i tak se může říct, že si 'ustlává na cizí posteli'.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn