IGN: Spity
Zdravím vás,
Chtěl bych požádat o to, jestli bych se nemohl na vašem serveru stát builderem. Rád stavím velký projekty, lobby a ruzné mapy také ruzné Parkour mapy atd... Nejsem Egoista, ale docela umím dobře stavět (popřípadně pošlu nějaký screen nebo něco postavím na serveru) :) Když by toto nevyšlo rád budu u vás hrát :) a kdyby to nevyšlo rád bych stavěl mapy a třeba kdyby jste chtěli tak a líbili by se vám ty mapy tak bych vám je dal a vy byste je mohli dát na váš server :)
Nick ve hře:
Můj herní nick je Spity.
Věk:
Je mi 15 let. (22.12.2000) Za necelé 3 měsíce mi bude 16.
Jak dlouho hraju minecraft:
Minecraft hraji necelé 3 roky.
Máš zkušenosti se serverem ?
Ano mám první svůj server jsem měl už z jara 2014. Byl to normální klasický Survival :) Pár pluginů. :) Ale byl to server přes Hamachi
Druhý server jsem měl v roce 2015 někdy v létě :) Byl to převážně server na Minihry. Takže jsem tam měl lobby a ruzný mapy na Minihry :) Denně tam hrálo kolem 20-30 hráčů. Potom server jsem zrušil :D Nebylo to jaký jsem to chtěl. Mě převážně baví stavět :) a Nééé nastavovat server atd..
Začátkem roku 2016 jsem dostal nabídku na Buildera na jednom nejmenovaném serveru :) Na serveru hrálo denně cca kolem 50 lidí. Byl to server na minihry. Časem jsem se na tom serveru stal Hlavním Builderem :) Časem se majitel zbláznil :DD (neberte to do slova) Stavěl jsem mu nové lobby a mi jsme se přitom chytli já chtěl, aby tam to bylo takhle a on zase takhle a tak jsme se pohádali, že mě zabanoval a za 2 měsíce mě prosil na FB, abych se vrátil na jejich server a šel zase jim postavit lobby ale já věděl, že zase bude to chtít tak tak jsem nešel.
Proč bys zrovna ty měl být Builderem?
Jak už jsem psal baví mě stavět velký projekty :) a rád bych vám pomohl se serverem :)
Něco o sobě:
Jsem středně vysoký človíček, když mohu tak rád pomohu, když je ke mě člověk vstřícný jsem vstřícný i k němu. Jsem něco mezi optimistou a pesimistou, mírný cholerik, ale velice rychle se uklidním. Na sobě rád nosím zelenou a černou barvu. Minecraft jsem začínal hrát snad jako každý na svém vlastním světě, kde mě velmi bavilo stavět si horské dráhy a nějaké redstone projekty, vesničky a logické obvody, které mi daly do života, myslím si že hodně, vlastně, měl jsem to jako takovej simulátor el. obvodů (logická 1 a 0) velmi mě to bavilo. Byl to asi můj první krok před tím než jsem začal vytvářet vlastní minecraft servery.
IGN: UltimateDragonCZ
Můžu se zeptat, proč jste mě smazali post, který nic zlého neobsahoval?!!