IGN: 1KND1
Dobry den,
Dne 19.11.2015 jsem se chtel pripojit na server poprve, bohuzel mi to neslo pry jsem na serveru na kterem jsem nikdy nebyl dostal ban. Rekl jsem si fajn dobre napisu o unban pozdeji, po dlouhem odkladani jsem se k tomu dohrabal teprve dnes kdyz jsem si chtel zahrat hide n seek. V tu chvili jsem si vzpomnel ze mam ban, neopravneny ban. Na tomto serveru jsem nikdy pred listopadem nebyl, nemel jsem duvod. To same plati pro hackovani, ban mi udelil hrac matolkaCZ. Nevim z jakeho duvodu.
Zde prikladam screeny
https://ctrlv.cz/8b9B
Dekuji za precteni :)
IGN: RandomJmeno
Zdravím, jelikož je ban přes 2 měsíce starý, udělil jsem Ti unban. Příště, prosím o neoprávněném banu piš co nejdříve, po takhle dlouhé době si již nikdo nepamatuje o co se přesně jednalo při udělování banu.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: matolka
Zdravím KND, ban jsem ti udělal kvůli tomu že se ti zdřejmě někdo dostal na účet, a měl něco zapnutého, ale omlouvám se velice moc.
Pokud se ti nikdo nedostal na účet, tak všichni lidi tě reportovali, ale jestli to je nějaká lež atd, tak se opravdu moc omlouvám.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: TheNightN
podarunik said:dostal jsem ban že mám killauru atd. ale nemám žadný hacky prosim dejte unban
Ban jsi dostal zcela oprávněně, když jsi byl nachytán jak používáš AutoSoup. KillAuru jsem u tebe neprověřoval.
Žádost o unban ti zamítám. Pokud nechceš čekat, než ti ban vyprší, zakup si UnBan.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: Ary_CZ
podarunik said:dostal jsem ban že mám killauru atd. ale nemám žadný hacky prosim dejte unban
Zdravím, ban jsi dostal naprosto oprávněně, opravdu jsi měl AutoSoup, pokud si myslíš že nemáš mít ban dej nějaké důkaz, nebo si zakup UnBan.
Hellou
Can you hear me?