Prečo hrávate práve na tomto servere? • Minicraft.cz

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

Prečo hrávate práve na tomto servere? Alebo ako ste sem vôbec "zablúdili" ? :)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, připojuju se a natomhle serveru jsem začal hrát díky vendalimu, který natočil ze serveru minicraft minihru jménem Quake, a od té doby mně to tu neskutečně baví :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Mně o serveru  řekl kámoš @blue24u tak jsem tam začel hrát :D

A baví mě to,nedokážu hrát MC bez Minicraftu

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, já bych taky už zdřejmě nehrál mc díky minicraftu, minicraft je u mně top, lepší jak hypixel.

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 9 let

Já sem si ten server našel sám v roce 2015, řeknul sem si že je nejlepší budu ho pořád hrát a pak mi nefungovalo tlačítko Multiplayer prý nějaký opengl error ale přeinstalovával jsem mc ale pořád nic, opengl stahuju nový, taky nic, ještě javu, taky nic, ale pomohlo reinstall windows. Ale pak sem zapoměl na IP a v tomhle roce sem ho našel a měl jsem ho rád :)) tak já ho moc ale fakt takže díky

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

Tak ja som sa sem dostal úplnou náhodou...

Hľadal som nejaký CZSK server, kde si môžem kvalitne zahrať SW a LW, poprípade aj nejaké iné "somarinky" ako CoD a pod.

A objavil som minicraft, a keďže sa mi tu zapáčilo, tak som tu zostal hrávať.

Potom o mesiac neskôr som prišiel sem na stránku a som si ju celú prezrel, pozeral na nej novinky atd. No a samozrejme som po cca ďaľšom mesiaci/dvoch žačal chodiť aj na fórum, a keď som zistil že je nábor pred 2 týždňami, tak som začal na fóre aj písať :)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Dostal jsem se sem díky Kamarádům kteří tu trošku hrávaly a vytáhly mně z hraní jiných her.Řekli mi ať to tu skusím a jdu s něma.No a od té Doby jsem tu 5-6 hodin denně :-)

..

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

@TylerC824 a z toho jsi 5-6 hodin AFK ;)

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
Nebudu tu psát romány na dvacet stran. Rovnou k věci. Je tu výborný admin-team, který vždy pozná hackera. Pokud žádný hráč z A-Teamu není na serveru, hráč má buď možnost reportu in-game, nebo si udělat důkaz a dát ho na forum. Dále zde hraji kvůli opravdu velkému množství miniher - člověk se vždy něčím zabaví. Ať už to je skákání na trampolíně, nebo zabíjení v Annihilationu. Dalším plusem serveru je opravdu výborná odezva. S mým internetem mám průměrný ping 15ms, což hodně pomáhá při PvP. Další plus je, že A-Team a hráči co reportují / píšou na forum vymýtili většinu hackerů. Prostě 11/10.

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 9 let

Zdravím, na tenhle server jsem přišel úplně náhodou, když jsem hledal něco jiného než server od GEJMRA smiley. A-Team je super (taky bych chtěl být helperem, ale nemám origo), Atnticheat taky a miniher je na tomto serveru nejvíce. smiley

Hellou

Can you hear me?

laugh