IGN: olilongi777
Prečo hrávate práve na tomto servere? Alebo ako ste sem vôbec "zablúdili" ? :)
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: matolka
Zdravím, připojuju se a natomhle serveru jsem začal hrát díky vendalimu, který natočil ze serveru minicraft minihru jménem Quake, a od té doby mně to tu neskutečně baví :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: matolka
Zdravím, já bych taky už zdřejmě nehrál mc díky minicraftu, minicraft je u mně top, lepší jak hypixel.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: lolakova123
Já sem si ten server našel sám v roce 2015, řeknul sem si že je nejlepší budu ho pořád hrát a pak mi nefungovalo tlačítko Multiplayer prý nějaký opengl error ale přeinstalovával jsem mc ale pořád nic, opengl stahuju nový, taky nic, ještě javu, taky nic, ale pomohlo reinstall windows. Ale pak sem zapoměl na IP a v tomhle roce sem ho našel a měl jsem ho rád :)) tak já ho moc ale fakt takže díky
IGN: olilongi777
Tak ja som sa sem dostal úplnou náhodou...
Hľadal som nejaký CZSK server, kde si môžem kvalitne zahrať SW a LW, poprípade aj nejaké iné "somarinky" ako CoD a pod.
A objavil som minicraft, a keďže sa mi tu zapáčilo, tak som tu zostal hrávať.
Potom o mesiac neskôr som prišiel sem na stránku a som si ju celú prezrel, pozeral na nej novinky atd. No a samozrejme som po cca ďaľšom mesiaci/dvoch žačal chodiť aj na fórum, a keď som zistil že je nábor pred 2 týždňami, tak som začal na fóre aj písať :)
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: MyDarkDesires
Dostal jsem se sem díky Kamarádům kteří tu trošku hrávaly a vytáhly mně z hraní jiných her.Řekli mi ať to tu skusím a jdu s něma.No a od té Doby jsem tu 5-6 hodin denně :-)
..
IGN: TheNightN
@TylerC824 a z toho jsi 5-6 hodin AFK ;)
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: ESCGamer55
IGN: Ary_CZ
Zdravím, na tenhle server jsem přišel úplně náhodou, když jsem hledal něco jiného než server od GEJMRA . A-Team je super (taky bych chtěl být helperem, ale nemám origo), Atnticheat taky a miniher je na tomto serveru nejvíce.
Hellou
Can you hear me?