Nahlašuji sám sebe, aneb pozor na heslo • Minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Zdravím

Už včera jsem si všiml, že není s mým účtem něco v pořádku. Měl jsem méně coinů, a dokonce mi chybělo pár věcí. Chtěl jsem napsat adminům, aby mi vrátili coiny, ale nechal jsem to na další den, když jsem se snažil připojit tak ňáký hajzlík hrál za můj účet. Ještě jednou děkuju, že RandomJmeno zakročil velmi rychle, za to má můj obdiv. Dále bych chtěl poprosit zda by mi saffers nemohl vrátit coiny za to co mi utratil, pokud to není možné já to řešit nebudu.

Chtěl bych upozornit ostatní, aby si chránili hesla a vytvářeli si hodně silná hesla. Dále bych chtěl upozornit server o tom, že se na serveru nachází hráč, který umí hackovat účty, protože moje heslo bylo opravdu silné a není možné na něho jen tak přijít. Také jsem ho nikomu neřekl a to heslo mám uložené v hlavě, takže na něho musel přijít jiným způsobem. Už jednou tu byl hráč co hacknul jiné účty (je někde v mých nahlášených vzkazech).

Ještě jednou tedy děkuju adminovi RandomJmeno

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Zároveň mám podezdření, že by to mohl být někdo z adminů, protože mi z účtu toho zas tolik nesebral. Sice mi ze 7500 coinů zbylo jen 1200 a mám pouze 8 ench. zlatých jablek z 25, ale jinak nic.

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 8 let

Já mám 15znakové heslo s random vElkÝmi Písme3y a čísly. Na mně si nepříjde :D

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

:D to jsem si myslel taky dokud jsem neviděl, jak si to někdo hraje místo mě.