IGN: Kyky3
Zdravím. Bylo by dobré, kdyby se u vesničanů, kteří Vám doplňují polévky dal nějaký limit. Lépe řečeno, něco jako u tpa na některých serverech. Například; při kliknutí na vesničana by se doplnila polévka za 3 sekundy, při tom, že by jste se nehýbali.. Proč to navrhuji? Protože už se mi několikrát stalo, že jsem bojovala s člověkem, který měl lepší kit. Bylo by docela lehké ho zabít, ale on si při boji několikrát polévky dokupoval. A já už neměla šanci si polévky koupit také. Díky za pochopení.
IGN: MyDarkDesires
Řekněme že je to Strategie, Můžeš to udělat taky ? Můžeš.
Tvůj Problém žes toho nevyužila
a Lemone V pohodě.
Ty jich ajtak moc nedáš :-)
..
IGN: Kyky3
Tylere, tato diskuze slouží pouze a pouze jako návrh a k vyjádření inteligentních lidí, nikoliv k provokaci helpera.
A toto se nemůže brát jako strategie, protože je to velice nevýhodné, pak ty fighty nemají konce. Spíš to hráčům ničí nervy.
Dokoupení polévek mohu využít někdy, podle toho s kým bojuji.
IGN: Kr3jzy_
No já stím taky souhlasím protože když zabiju někoho co má třeba GoldenPower tak chytne Rage a veme si kit Boss.. Dávám si ho v pohodě, ale když si začne dokupovat soupky a já taky tak to stejně nemá smysl.... bylo by lepší kdyby se to nějak omezilo
IGN: MyDarkDesires
Tato Diskuze slouží pouze a jen pouze k vyjadřování Inteligentních Lidí ?
To je Dobrý Vtip , No k tomu se vyjadřovat nebudu
Navíc Mi řekni jak kdybys to ty nikdy nepoužila , A pokud si teď řikáš že ne , tak pěkně kecáš :)
Není to vyprovokování Helpera , je to můj Názor .
Navíc jedinej kdo tady z vás vůbec umí PVP je Krejzy ...
A Místo toho vašeho Limitu Doplňování Polívek , Bych zeslabil Kity , Protože můžete mi Skillu jak chcete ale Bosse Neporázíte
..