IGN: TheNightN
Ještě bych chtěl dodat, že přihlášky stále přibývají. Trvá to dost dlouho, ale vzhledem k tomu, kolik lidí se do náboru přihlásilo, tak bych mohl říct, že je to skoro neskutečné :D
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: matolka
Tomu věřím, je to tíha na vše kouknout a rozhodovat se, jak už jsem psal.Mně zajímá kdy už to bude :D
Ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: olilongi777
@matolkacz presne tak, treba byť trpezlivý...
@TheNightN ja osobne by som vytýčil nejaký deň odkedy sa už nebudú dať posielať prihlášky (zablokovať to na stránke), keďže si myslím že každý kto je dostatotčne aktívny a má záujem sa už prihlásil... Menej preberania zrna od pliev - viac dobrých kandidátov - lepší efekt...
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: matolka
Zdravím, LuKeXi když ti to píše že to nečetli, tak se nato koukli ale nechali tě protože máš zdřejmě nějakej potenciál :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: RandomJmeno
IGN: starsh
muzu na neco upozornit???
na build creativu byl AFK spam ktery vytvoril Nech_Toho_Lukasi TAKY SI NA NEHO STĚZOVAL ZE MU GRIEFOFAL POZEMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JASNY?