IGN: TomasC
Zdravím
Už jednou jsem to zde navrhoval, když mě někdo zabanoval za odpojení z boje, přičemž se admini jako vždy nevyjádřili. Jelikož se furt každý furt portuje z boje, ikdyž jim třeba uberu jen srdíčko, a začíná mě to už pěkně štvát, a proto znovu navrhuju, aby se portování nastavilo na 3 nebo 5 sekund. Odhlášení ze serveru bych nijak netrestal, protože toho se až tak moc nezneužívá, a zároveň by odhlašování ze serveru zachraňovalo ty hráče, kteří by byli pod nečesným útokem. Pokud by se i toho začalo zneužívat tak navrhuji, aby se odpojování z boje trestalo smrtí hráče, ale zde nastává problém pro hráče, kteří jsou prostě pod útokem mnoha hráčů. Pro vyřešení tohoto problému bych navrhoval, aby se udělala větší aréna a zároveň, aby měli hráči možnost útěku (protože nikdo nejde do arény jen tak umřit, kromě pár vyjímek) bych zrušil poranění poté, co hráč hodí ender perlu (proto by aréna měla být nějak otevřená, aby mohl hráč kdykoliv utéct z arény).
Dále bych chtěl, aby se trestalo střílení z luku blízko NO PvP, protože je to nefer vůči hráčům co jsou v aréně. Ten co je blízko NO PvP vystřelí z luku a rychle se schová za hranici (tím pádem šíp co ho trefí mu nic neubere) o neútočení a ten co je v aréně schytá šíp a nemá se moc kam schovat.
Nahlašuju sice funkční teleport, ale když se někdo chce odportovat z areny (možná to není způsobeno portem), z ničeho nic najednou prostě na hráče nemůžu zaútočit. jakoby byl v NO PvP zóně. K té teleportaci by bylo dobrý, kdyby se to vztahovalo i na luk. Takhle se hráči furt porujou pryč z arény (hl. cheateri). Jinak co to střílení z luku blízko NO PvP ?
Zdravím
Jak to vypadá s tím střílením z luku blízko NO PvP ? Jinak když už teda se člověk nemůže teleportovat z arény, ale stále se z ní může odpojit, tak bych navrhoval to, že by hráč mohl být potrestán (ban - na jak dlouho to si určete vy), kdyby se odpojil z VYROVNANÉHO boje (kdyby byl daný hráč pod útokem více hráčů, či cheaterů, čí jiného závažného důvodu, tak by se na něho toto potrestání nevztahovalo). To zda se hráč odpojil oprávněně, či ne by se dalo lehce zjistit z videa.
Prosím o odpověd
IGN: MrFilip_CZE
TomasC said:Zdravím
Jak to vypadá s tím střílením z luku blízko NO PvP ? Jinak když už teda se člověk nemůže teleportovat z arény, ale stále se z ní může odpojit, tak bych navrhoval to, že by hráč mohl být potrestán (ban - na jak dlouho to si určete vy), kdyby se odpojil z VYROVNANÉHO boje (kdyby byl daný hráč pod útokem více hráčů, či cheaterů, čí jiného závažného důvodu, tak by se na něho toto potrestání nevztahovalo)...
Víc práce už AT nechceš přidělat???
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
MrFilip_CZE pověz, copak máš zase za problém ? Je vidět, že jsi to asi nečetl vid ? Jaké problémy bych jim měl asi tak podle tebe s tímhle návrhem udělal ? Na trestání hráčů jim o víc starostí nepřidělám (no tak mezi další důvody banu přidají: Střílení blízko PvP z luku (třeba na hodinu ban to je jendo) a portování z arény, to přece není nic náročného nebo podle tebe je ?), protože z toho důvodu tu taky jsou, aby hlídali pravidla a vylepšovali server. Nemyslim si, že to jsou nějak obří, energeticky a časově náročné projekty u kterých bys mi tu měl psát o tom, že je nějak moc obtěžuju. Jediný větší projekt co chceme je nová aréna, ale ta klidně počká, až bude tak bude.
Od první doby co jsem se sem připojil, mi každý říká, že by to chtělo vyřešit problém s odpojováním a teleportováním. Tak jsem sem dal prostě návrh o vyřešení tohoto problému. Kdybys byl v aréně často, taky by tě začalo unavovat, kdyby tě zezadu někdo napadl a pak se hned odportoval.
Snažim se jen vylepšovat server svými návrhy (ponejvíc to jsou věci, které chce více hráčů). Vím, že admini mají dost práce, jak ve světě minecraftu tak v reálném. Mně prostě stačí zda mi to schváli, či zamítnou.
Tak mi tady nepiš příště, že je tu nějak otravuju. Jen tu pomáhám vylepšovat serever.
IGN: MrFilip_CZE
TomasC said:Ale jsou tu hráči, kteří se budou hádat, že on měl KA a proto se odteleportoval...
Děkuji Sponzor MrFilip_CZE
Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/
Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz
Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2
No tak ať, taky píšu, že BAN by dostal tehdy, a jen tehdy, když ho někdo nahraje na video (protože někoho budeš nahrávat za tím účelem, že víš že se 100% odpojí, ikdyž mu třeba ubereš dve srdíčka) a prokáže se, že se opravdu úmyslně odpojil nebo byl prostě pod útokem cheatera či více hráčů a ban nedostane. Když by ho natáčel cheater, tak si toho určitě všimnem, takže proto bych navrhoval, že ban může dostat jedině z videonahrávky. Screen by mohl udělat klidně ten cheater a mohl by vyházet skoro celý server, proto z důvodu ochrany před tímhle bych bral jako důkaz jenom videa (z nich se dá navíc hezky poznat daná situace).
Dobrá tak jestli je to moc přísný, tak za každé 3 úmyslné odpojení by dostal BAN.
IGN: RandomJmeno
Střílení ze začátku arény vyřešíme s novou arénou, která bude rozdělená na 2 zóny - se zablokovaným střílením a s povoleným. Pravidla ohledně odpojování s boje sepíšeme během víkendu.
Email: randomjmeno@minicraft.cz