Nábor • Minicraft.cz

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Na tohle si udělejte vlákno v pokecu, tohle se týká náboru.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

@matolkacz No a nie je to tak? :D Podľa 3/4 sveta sú Slováci v CZ cudzinci a naopak :D 

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

@Dudu_man v poriadku, už sa krotím :)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

@matolkacz :D ono to není zas tak že bych tam nechtěl , ale jestli bych zase denně musel dělat něco nového na serveru a neměl bych čas na normální hraní tak to by se mi nelíbilo :D

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

@LuKeX zdravím, čas na hraní bys měl, akorád bys musel banovat hackery a kickovat / mutovat lidi který nadávaj.

Jinak tohle sem nepatří, pokud se chceš o tomhle nějak popovídat ( o náboru ) tak založme "vláken" a tam si můžem napsat :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

ten pocit, když sem si spomenul že nábor už je dva týdny ale pak zistím že ani ne dva.. jen jeden a 4 dny :D 

škoda že od zítřka tu nebudu až do neděle, jdu na tour do prahy :D

(Omlouvám se že to sem píšu když to sem nepatří, jen tak jsem chtěl informovat ) 

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Zdravím, jelikož je 2 týden náboru ( který už končí ) tak jsem stoho náboru uviděl dva nový členy, a teď nevím jestli bude nějaké vyhlášení který lidé byli vybraný ? Kdyžtak odepište.

-matolka

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Ještě pořád zbývá vyfiltrovat asi 80 přihlášek.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Zdravím Dudu_Mane, děkuji za odpověď.

Z mého pohledu je celkem vysoká tíha koukat na přihlášky a rozhodovat, kdo ne, a kdo jo.

Těžké podle mně.Zatím :)

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

A jinak, bude nějaké vyhlášení kdo je novej v AT? :) 

Nevím jestli se nato už odpovědělo.

-matolka