IGN: NinjagoKay2007
Tohle není normální však na minicraftu by měl být nějaký pořádek ne? Proč tedy vůbec není? Já jsem dostal Neoprávněný ban a vůbec nikdo to neřeší? Tímhle žádám aby se mi buď někdo zastal a nebo aby mi napsal sám MrLemonCZ který mi neoprávněný ban dal! Prosím dejte mi pryč IP ban já za nic nemůžu.
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, na serveru si za mnou sám přišel, že máš na hlavním účtu ban za Demenci na 7 dní. Potom co jsem se tě na pár věcí zeptal, tak jsem ti dal ip ban za obcházení banu. Nevím od koho si první ban dostal. Někomu se v banlistu nezapisují tresty, nevím proč. Možná @saffers nebo @RandomJmeno k tomu něco řeknou. Na tvé ip adrese je registrováno spusta hráčů, takže je složité dohledat nick na kterém je ban. ,,hraji za 3 a to neni obchazeni banu" To si psal na mém profilu. Když máš na jednom účtě ban a hraješ na jiném, tak je to obcházení banu.
//Ban za demenci dostal od ESCGamera
A jo no díky že jsi mi to vysvětlil.. jo je to pravda že když hraju za jiný nick a mám ban že to asi je no... tak promiň já jsem jen chtěl pryč dát IP ban protože minicraft je můj nejoblíbenější server... jsem na něm každý den asi 3 hodiny :D tak promiň že jsem tě otravoval jen jsem se chtěl zeptat. Tak zatím ahoj a měj se hezky :( :) A já to skopíroval takže nevím jestli to jde přečíst :D ahoj :)
Achjo :( ještě 6 dní :( Lemone? nešlo by to aspoň snížit? :D :( prosím :(
Hacky? Já nemám hacky... a já vím že jsem dělal negramota... :( ale já se potom omlouval a navíc takový nejsem.
OK no... já vím od vás že mi stejně Unban nedáte.. to není urážka ani nadávka atd. Stejně se na vás nezlobím.. děláte svou práci :) a jde vám to super :) Jen se doufal protože chodím na server každý den a moc mi chybí :( Ale díky že jste mi věnovali aspoň chvíli času. :) :( Přeji vám všem hezký den :) a uvidíme se za 5 dní 18 hodin atd. :D :(