IGN: UltimateDragonCZ
IGN: TomasC
Moc nvm co tímhle příspěvkem chceš dragone udělat. Sám víš, že se přikláním na tvojí stranu, ale když to admin team nevyřešil před měsícem, tak ani tedkon to řešit nebudou (bojuješ s větrnými mlýny). Každý týden tu je od tebe podobný příspěvěk a skončí jako ty ostatní, v archivu. Určitě sis všiml, že se tu v posledné době problémy vůbec neřeší. Já sám mám ban od nějakého TAJEMNÉHO admina, a když jsem chtěl vidět důkaz co jsem provedl, tak jednoduše se admin vypařil.
Asi máš pravdu, já jen nepřestávám doufat, že to někomu konečně dojde a že to skončí. Ale nutno poznamenat, že teď je proti Tomášovi mnohem více lidí a že jim začíná docházet co je Tomáš zač. Jinak souhlasím a banem jsem se trochu zabýval, ale musím říct že jsem nenašel skulinu kudy by se dalo vyklouznout a že si budeš bohužel muset ban vytrpět.
IGN: Adam653
Po zhodnocení všech věcí co uvedl @UltimateDragonCZ musím souhlasit s celou jeho Army.
Toť vše
Děkuji Adam653
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
IGN: Tomas_Skill_CZE
IGN: Adam653
@Tomas_Skill_CZE Já nejsem v jeho Army! Jsem tu sám za sebe!
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
Tomáši, je ti to jedno protože s tím saffers absolutně nic neudělá, ale nezapomeň, já tu budu pořád.
IGN: TomasC
No ono skulinek je zde několi, pouze jak je to tu normální to nikdo neřeší. Admin co mi ban dal se stejně nevyjádří, protože si hraje na TAJNOU policii a nemá sebemenší důkaz o tom že jsem se odpojil, a proto bude pro něj lepší se stějně nevyjadřovat (ono to nějak přejde). Zabývat se tím, jak vyřešit problém s odpojováním z PvP se adminům prostě řešit nechce (z jedné strany je chápu, mají taky ještě povinosti ve škole). Co se týče problému s Tomasem tak ti dám na výběr, buď se to v tomto příspěvku jednou pro vždy vyřeší a ty zde budeš pokračovat ve hraní jako výtěz nebo poražený. Pokud nestrpíš tuhle porážku (protože se to prostě nebude řešit) a nebudeš si už nechat chtít ... na hlavu, tak jednoduše skonči a přejdi na jiný server, ono jakmile tě začne následovat víc lidí, tak si admini začnou všímat problémů.