Ban na mé jméno • Minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Zdravím

Nevim co jsem provedl nebo z jakého boje jsem se odpojil (ještě v tuhle hodinu, kdy nikdo nikde na pvp serverech či minihrách nikdo nehraje), a proto žádám předložení důkazu o tom, že jsem utekl z nějakého boje, protože si na žádnou takovou událost nepamatuji. V tuhle dobu jsem hrál možná tak Splegg a TheLab. Pokud žádné důkazy nemáte prosím o okamžitý unban.

Pro zamyšlení

Navíc z odpojení boje BAN na 3 dny ? Nezdá se Vám to trochu přehnané ? Kdybych Vám nahrál všechny lidi co se kdy odpojili z boje, tak na serveru PvP (a jiných) už nehraje nikdo. Za tvrdou vulgaritu dáváte někdy BAN na pár hodin, ale odpojení z boje je asi pro vás tak závažná věc, než nějaké sprosté slova, přičemž to udělal už určitě každý, že si za to opravdu lidi zaslouží tak přemrštěný BAN ?

Prosím o názor

PS.  To platí i pro ostatní hráče jako Ozi000 a další

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Počkej na vyjádření adnina, který ti ban udělil.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Jo to já klidně počkám, jen abych nečekal až do konce banu.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

@TomasC dukazy podavat nemusi a navic uz sem te videl odpojit se z pvp. Ban na 3 dny je tak akorát, protože ho připravíš o jeho věci.

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Takže si může zabanovat kohokoliv chce prostě jen tak (bez důkazu), to je ale blbost vid ? Když chci náhle vědět, proč jsem byl zabanován a nevidět žádný důkaz, když přitom každý hráč musí podkládat důkazy, tak proč by tento admin mi nemohl dát malý náznak toho, že jsem se někdy včera o půlnoci odpojil z boje. Já chci vědět na jakém serveru jsem se odpojil a kdy jsem se odpojil (protože včera o půlnoci těžko).

Tak v PvP se odpojuje každý z boje, tam je to normální. To jako zabanujete všechny co se odpojí z boje ?

Takže pro tebe jsou věci víc než neustálé urážení tvé osoby ? Kdybych týmoval ve 3-členném týmu a bojoval proti někomu, kdo je sám a ten co byl sám by se odpojil, tak by taky z pravidla měl mít ban, protože ty lidi ochudil o věci ne ? Pokud je to tak, pak by se to chtělo urychleně zamyslet nad pravidly.

To žes mě viděl se odpojit z boje na PvP je normální tam furt hraju proti přesile. Tak běž do arény na SkyPvP nebo PvP chtěl bych vědět jak dlouho to vydržíš bez odpojení.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Zdravím,

Problémom na Servery PvP je problém PvP. Teda sa hráči môžu odportovať z boja ale i odpojiť. Na servery SkyPvP počas boja sa hráč nemôže portnúť. To by som zaviedol aj na PvP + ak sa hráč odpojí zo serveru automaticky zomrie. Ale máme tu problém vysoký PING ! Neni to nič stragické. Radčej umriem než dostanem ban na 3 dni. Preto by som túto funkciu pridal len na server PvP. Dodalo by to čaro pravého pvpéčka.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

No právě ale já na SkyPvP hrál asi 15 minut a to nvm, kdy sem se odpojil, a kde jsem se odpojil z boje, pokud jsem se odpojil, tak je možné, že na mě prostě útočilo víc lidí naráz a neměl jsem Hp, tak jsem tam být nechtěl, a proto bych chtěl vidět ten důkaz. To že mi napíše někdo, že admin dávat důkaz nemusí, tak to by v tom případě (nečestní) admini si mohli prostě banovt lidi jen tak, protože se jim zrovna chce.

Jinak pro vyřešení toho odportování z PvP by stačilo, kdyby prostě teleport nastavili třeba na 3 sekundy, aby se zabránilo zneužití.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Bol by som rád, keby sa vyjadrí k nápadu @saffers @RandomJmeno a samozrejme člen AT ktorý ťa zabanoval, nech sa to vyrieši.

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 8 let

Dle tohoto bych usuzoval, že by bylo dobré zařadit v banování nějaký systém, hlavně v délce banů, aby se to neodlišovalo. Pokud saffe souhlasíš, tak můžeš udělat nějaký list, kde bude napsáno co se na jak dlouho trestá.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Jo to je docela dobrý nápad, protože někteří admini banujou cheatery na měsíc a jiní jim zase dávají perma. To platí i pro jiné bany, každý si banuje hráče na jak dlouho chce