Nápad na lobby.... • Minicraft.cz

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Zdravím,

Napadlo mě jestli by jste na lobby servery nemohli přidat takovou kulišárnu,že by tam byly nějak dobře schované chestky a když by na ní hráč klikl dostal by třeba 100 coinů ... Jo,vím je to na GameTeamu :D

-ŁukeX

angry

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, na Lobby chceme postupně přidávat nějaké vychytávky na zabavení, možná mezi tím bude i něco podobného.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, já bych měl nápad, na lobby přeba jen tak "4Fun" by tam byl nějakej parkour.Jelikož na lobbýčkách by parkour mohli lidi používat. ( vím, že je tu parkour ale i na lobby by to mohlo bejt :) )

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

@matolkacz :D no... parkour :D když si to tak vezmeš,parkour je skoro ve každé waiting lobby :D dokonce i na Bedwars waiting lobby si můžeš ,,zaskákat parkour´´ :D

angry

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

Tak můžete začít hledat :D V Menu > Profil se také zobrazují ještě nenalezené ploklady.

Poklady na Lobby

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

No vidíš dudu, pokrok! :D Za čas to možná bude i random generování pokladů! :O thx @Dudu_man

A možná mě znáš dudu, bloudit lobby a klikat na všelijaký bloky okolo je moje vášeň, takže toto pro mě bude lehké jako peříčko, takže si dávám challenge, že vyzbírám všechny dosažitelné lobby poklady! Ehm.. Teda, pokud jich nebude... ...eh... 1000? Neboj dudu, ty znáš mě, já znám tebe a přehánět je někdy i tvojí předností :D

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

Zatím jich je 56, ale budou přibývat a v plánu je taky, aby se tam daly najít speciální kity a podobně :D

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Tak to se těším.Jsem také víceméně blázen v hledání.Když už hledám uživám si krásu serveru

..

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 9 let

jeden poklad jsem našel v FootBallu

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄