odpojování se během boje • Minicraft.cz

leleboom
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: leleboom
Od leleboom » přes 8 let

Ahoj.

No píšu že se mi zdá že u pravidel na kit pvp a sky pvp chybí pravidlo odpojování se během boje protože se potom špatně hraje když se nějaká osoba odpojí když už nemá hp.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Máš pravdu. Keďže problém s proxy sa opravil, mohli by ste pridať to, čo som písal do Návrhov :). Ak sa hráč odpojí počas boja automaticky ho to zabije.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

S tím úplně nesouhlasím. Řekněme, že na tebe zaútočí 4 hráči (cikánská ferovka), když už nemáš HP a prostě se potřebuješ odpojit. Tímhle by ho to automaticky zabilo a ještě by schytal posměvy od těch hráču. Samozdřejmě souhlasím s tím potrestáním při odpojení během boje, protože mě hodně štve když v PvP na vás někdo ze zadu zaútočí, a když se otočíte tak se hned odportuje z boje a čeká na další přiležitost, ale jak tento system nastavit to nvm.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let
TomasC said:

S tím úplně nesouhlasím. Řekněme, že na tebe zaútočí 4 hráči (cikánská ferovka), když už nemáš HP a prostě se potřebuješ odpojit. Tímhle by ho to automaticky zabilo a ještě by schytal posměvy od těch hráču. Samozdřejmě souhlasím s tím potrestáním při odpojení během boje, protože mě hodně štve když v PvP na vás někdo ze zadu zaútočí, a když se otočíte tak se hned odportuje z boje a čeká na další přiležitost, ale jak tento system nastavit to nvm.

Ak na teba zaútočia 4 hráči zjavne ide o Team. Max 3 členovia môžu teame byť. Tak to nahlás a vyriešené. A o tom odpojení. Práveže, keď sa hráč odportne z boja je to isté ako keď sa odpojí z boja. Teda ide o dve isté veci ktoré sa musie vyriešiť.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

To že mě zaútočí 4 hráči neznamená, že jsou hned tým. Jim jde jen o to, aby dostali ty mé věci, kdyby mohli tak by zabili úplně všechny.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Tak si potom nesprávny čas na nesprávnom mieste.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

No ono když s někym bojuješ a oba jsme těsně před smrtí a on se náhle odpojí a na tebe zaútočí najednou spoustu lidí. :D To bych pak byl v nesprávný čas na špatném místě pořád :D .