IGN: RandomJmeno
Zdravím, že si ji někdo přečte se nezobrazuje, zobrazuje se pouze přijmutí / zamítnutí. Btw zatím jsem četl všechny, co přišly od nového systému přihlášek na webu :D
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: RandomJmeno
@StyleMan příliš stručné, gramatické chyby..
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: matolka
Zdravím, vím, že všichni čekaj na odpověď u náboru. Ale taky zdaleka nevím jak to je se mnou ( i s ostatníma) Vím, že máte málo času (aspoň podle mně) na tohle.
-matolka
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: MyDarkDesires
Taky jsem z toho šťastnej když jsem to pochopil zatím to nemám příjmuté/zamítnuté takže jsem šťastnej že pořád pokračuji :-)
..
Nejde o to, jestli tě nepříjmou nebo jo.
Pokud nebudeš přijat, budeš moc na zkušenostech pracovat a pracovat, a pak máš podle mně 100% šanci ale i teď to vypadá, že jsi hodně zkušenej goodjob ( pokud si myslíš, že tohle co jsem napsal že tě to urazilo, tak se omlouvám :D )
-matolka
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: MyDarkDesires
Právě Naopak Matolko spíše mně to povzbudilo děkuji za pozitivní komentář :-) Samozřejmně že vím že nejde o to jestli budu přijat ale jsem šťastnej že sem se dostal tak daleko ikdyž to dělám na 1. pokus na tomto serveru
..