IGN: JujuSVK
Server MiniCraft.cz sa strašne laguje napr. hram minihru parkour skočim na checkpoint a vrati ma to spat alebo som svedkol opakovaní lagou a bugou na BC-FC, pokial ste tiež niečo takéto zastihli prosím napište to do tohoto vlákna :) Zase nabuduce..
IGN: UltimateDragonCZ
IGN: TomasC
Problém s proxy se mi stává furt, neznám den kdy by me to nevyhodilo a nenapsalo tuhle hlášku. Lagy mám pořád a bohužel to není mojí chybou ale chybou serveru. Na PvP jsem už 34 umřel ( a ztratil spoutu věcí ) a z toho 30 umrtí je kvůli těmto lagům a bugům se spawnem.
Ale jak se zdá admini o tomhle problému ví, až moc dobře, ale vůbec (ale jako vůbec ) se mi jako nezdá, že by s tímhle problémem něco chtěli dělat.
IGN: saffers
Zdravím, o těchto problémech vím, ale s hláškou "Proxy lost connection" jsem se ještě při hraní nesetkal, takže pořád nevím, čím by to mohlo být způsobeno. Dělá to jen na určitém serveru nebo všude? Jakou máte kdo verzi? Dnes v noci bude stávající Bungeecord nahrazen Waterfallem, kde je spousta optimalizací a také by to mohlo být opraveno.
O lagách v Parkouru vím, bude to vyřešeno dnešní noc, u všech ostatních serverů se TPS pohybuje na cca 19.7+, takže k žádným lagům není důvod.
Dále řešíme lagy na lobby serverech při vyšším počtu hráčů, ale to vyžaduje spoustu úprav, takže to bude vyřešeno řádově do 2 týdnů.
@JujuSVK jaké bugy a lagy myslíš na creative serverech? Mají více než dostatek výkonu a TPS se tam za cca poslední měsíc také nekleslo pod 19.7.