Hledej chyby na serveru a vyhraj hodnotné ceny • Minicraft.cz

Joky
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: Joker898
Od Joky » přes 8 let

ahoj poměrně často hraji na super annihilation jak jsem hrával před pár měsíci tak byl v pořádku kromě občasných náhodných kicků. Ale ted tam je víc chyb pvp je tak trošku rozbité někteří svý hráči se můžou hitovat a někteří ne a taky to někteří využívají jako farmu na kili či xp. A kovadlina je nefunkční

honza131
Hráč

70 postů
1 reputace

IGN: honza131
Od honza131 » přes 8 let

na lucky wars pri pripojeni je nepsano pvp mod 1.8 a na vsech mapach je 1.9

#nemamhacki

honza131ARMY

CreeperLegend22
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: CreeperLegend22
Od CreeperLegend22 » přes 8 let

Zdravim na serveru ked hram napr dnes H&S tak mi to stale portovalo na te iste mist. Vite jake je to otravne :-! Video vam poslem na serveruv email. Diki VYŘESTE TO !

CreeperLegend22
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: CreeperLegend22
Od CreeperLegend22 » přes 8 let

Zdravim, ked hram napr dneska H&S tak mne to neustale portovalo na te iste misto. To je otravne ! Diki pls VYŘESTE TO !

_Pikachu_Go_
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: _Pikachu_Go_
Od _Pikachu_Go_ » přes 8 let

Ahoj dnes sem na parkouru skákal Challange 5 byl tam creeper a poté bouchnul je to zničené jestli to nikdo neopraví zníčené fence barriery a iron blocky děkuji

ereba
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: ereba
Od ereba » přes 8 let
yes

Přeji příjemné hledání :) 

haiden seeak se nada hrat schovavaci jsou silnejsi nes hledaci a taky hledaci mají slabé zbrane

yes

Přeji příjemné hledání :) 

haiden seeak se nada hrat schovavaci jsou silnejsi nes hledaci a taky hledaci mají slabé zbrane

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Zdravím,

Keďže sútaž pomali končí, rád by som poďakoval tým, ktorí sa zúčastnili súťaže a mali možnosť si zasúťažiť o ceny.

A hlavne ďakujem safferovi a RandomJmenovi ktorý si našli čas a opravili chyby.

Držím palce.