IGN: TomasC
Taky se připojím do diskuze. Chápu že ho možná UltimateDragon urazil s těma kecama, ale aby ho takhle urážel na streamu to se mi jako vůbec nelíbí. Je vidět že nemá moc věcí o čem by mluvil, když furt točí ty jedny a stejné věty do kolečka (dejte lajk, dejte odběr, ... ) tak místo toho si usedl na jednoho člověka. Nejhorší je, že je vidět jak strašně manipuluje s ostatními, řekl aby začali urážet Dragona a všichni ho začali urážet.
IGN: UltimateDragonCZ
Urazil kecama urazil kecama. Snažím se těm dětem otevřít oči a věř mi, jinak se upoutat pozornost nedá + vyhrál jsem soutěž - https://ctrlv.cz/MXLp takže má povinnost dát mi origo.
IGN: TomasC
Je to jen jeho dobrá vůle komu dá origo, ikdybys vyhrál tak stejně ho může dát někomu jinému. Ničím ses neupsal. Nahrávku ani nepotřebuješ protože na streamu říká, že všichni co mu daj odběr a like tak jim dá origo. V tom případě ho dostaně těch 125 lidí :D ne ?
Není to dobrá vůle. Jasně stanovil podmínky, já je splnil a vyhrál. To mu uděluje povinnost dát mi origo pro zachování cti.
Pokud nedá origo, tak zřejmě není dobrý Youtuber, když pořádá soutěže a nakonec neodmění výherce ne?
Na své. Sám mi potvrdil i po urážkách, že mi origo dá jestli vyhraju.
Mám u něho like, i sdílení. Jak píši nahoře. Zvítězil jsem a to že mi to nechce dát je logické, ale měla by to být jeho nutnost.