Tomáš.. • Minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Taky  se připojím do diskuze. Chápu že ho možná UltimateDragon urazil s těma kecama, ale aby ho takhle urážel na streamu to se mi jako vůbec nelíbí. Je vidět že nemá moc věcí o čem by mluvil, když furt točí ty jedny a stejné věty do kolečka (dejte lajk, dejte odběr, ... ) tak místo toho si usedl na jednoho člověka. Nejhorší je, že je vidět  jak strašně manipuluje s ostatními, řekl aby začali urážet Dragona a všichni ho začali urážet.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Urazil kecama urazil kecama. Snažím se těm dětem otevřít oči a věř mi, jinak se upoutat pozornost nedá + vyhrál jsem soutěž - https://ctrlv.cz/MXLp takže má povinnost dát mi origo.

Odeslaný screenshot obrázek

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Je to jen jeho dobrá vůle komu dá origo, ikdybys vyhrál tak stejně ho může dát někomu jinému. Ničím ses neupsal. Nahrávku ani nepotřebuješ protože na streamu říká, že všichni co mu daj odběr a like tak jim dá origo. V tom případě ho dostaně těch 125 lidí :D ne ?

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Není to dobrá vůle. Jasně stanovil podmínky, já je splnil a vyhrál. To mu uděluje povinnost dát mi origo pro zachování cti.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Pokud nedá origo, tak zřejmě není dobrý Youtuber, když pořádá soutěže a nakonec neodmění výherce ne? 

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

:D no ale na druhé straně, když ho budeš urážet a ještě po něm potom chtít origo. To mi tedy řekni na jaké straně tedy stojíš ?

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Na své. Sám mi potvrdil i po urážkách, že mi origo dá jestli vyhraju.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

No jo ale tys nesplnil ty podmínky co on furt dokolečka vykřikoval. LIKE, ODBĚR a skype a samizdřejmě výhru dá jeho fanouškům né haterům.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

Copak kdyby tebe někdo urážel a neměl tě rád tak bys ho potom taky odměnil ? :D Spíš máš velkou drzost, tak když někoho nemám rád tak je asi normální že ti nebude chtít dát výhru.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Mám u něho like, i sdílení. Jak píši nahoře. Zvítězil jsem a to že mi to nechce dát je logické, ale měla by to být jeho nutnost.